EbreActiu, revista d´oci actiu

Amposta Jove convoca el primer concurs d'Art Mural Amposta Ciutat Diversa

Hi participarà l’alumnat de l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta, l’Institut Berenguer IV i El CFA Lo Pont, que són els centres educatius d’Amposta amb formacions artístiques

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, joves

25/3/2021

Amposta Jove convoca el primer concurs d’Art Mural Amposta Ciutat Diversa | Amposta.info


Amb l'objectiu de promoure i reconèixer les formacions artístiques del territori i fer promoció d'Amposta Ciutat Diversa, Amposta Jove planteja un concurs de murals a l'alumnat d'estudis artístics de la ciutat. Els murals hauran de servir per expressar els valors del projecte Amposta Ciutat Divers i hauran de ser originals. Durant les setmanes prèvies al concurs, els i les estudiants rebran la informació necessària sobre el projecte. EL concurs es realitzarà el dia 6 d'abril i tindrà una durada de tres hores.

L'obra guanyadora, a més a més d'obtenir un val de 300 euros en material de belles arts en algun establiment de la ciutat, serà reproduïda a gran escala en un mur de la ciutat que l'Ajuntament considerarà adient. Les inscripcions al concurs, adreçat a l'alumnat del Batxillerat Artístic de l'Institut IES Berenguer IV, l'Escola d'Art i Disseny ESARDI i el Programa de Formació i Inserció d'Arts Gràfiques del Centre de Formació d'Adults Lo Pont, finalitzen el dia 26 de març i es poden fer a través d'instància genèrica o presencialment.

Podeu consultar totes les bases aquí.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info