BIGMA, la botiga del bricolatge i la reforma

Amposta invertirà més 1,16 milions d'euros en polítiques actives d'ocupació

970.000 euros provenen de set programes diferents impulsats pel SOC, mentre que 192.000 són de recursos propis de l’Ajuntament i es destinaran a crear els plans socials propis

31/1/2017

Amposta invertirà més 1,16 milions d’euros en polítiques actives d’ocupació | Amposta.infoL'Ajuntament d'Amposta, a través de la seva àrea de Polítiques Actives d'Ocupació (PAO), destinarà al llarg d'aquest 2017 més de 1,16 milions d'euros en diferents programes per generar ocupació i millorar l'ocupabilitat de les persones en situació d'atur. Aquest pressupost representa un 20% més que el que va destinar al llarg d'aquest 2016, "demostrant que és una prioritat invertir en aquest àmbit", en paraules de l'alcalde, Adam Tomàs. "Actualment hi ha 1.500 aturats a Amposta i és impossible que nosaltres, com Ajuntament, absorbim tot aquest volum de gent", assenyala Tomàs, "però tampoc podem fer com si no anés amb nosaltres, hem de fer tot allò possible per ajudar a quanta més gent millor i per col·locar aquesta gent en les empreses privades". "És en aquest sentit que l'Ajuntament, a través de la tasca feta per l'àrea de Polítiques Actives d'Ocupació, opta a tots els plans que ofereix el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)", diu l'alcalde.

En aquest sentit, més de 970.000 euros provenen de set programes diferents impulsats pel SOC, mentre que 192.000 són de recursos propis de l'Ajuntament i es destinaran a crear els plans socials propis. Quant a xifres d'ocupació, l'alcalde ha assenyalat que durant l'any, més de 200 persones acabaran tenint un contracte temporal gràcies a aquests plans. "Molts d'ells acaben sent incorporats al món laboral", ha afegit. I és que, a tall d'exemple, i tal i com a explicat la coordinadora de l'àrea, Isabel Villalbí, dels 20 joves que al 2016 van participar al programa Fem Ocupació per a Joves, 17 continuen treballant a la mateixa empresa, i dels 55 que van participar a Joves per l'Ocupació, 50 van aconseguir un contracte laboral.

Finalment, per donar una imatge identificativa de l'Àrea de Polítiques Actives d'Ocupació, del que representa i del conjunt de serveis i programes, s'ha creat un logo i una marca. El disseny d'aquesta nova imatge corporativa de l'Àrea l'ha realitzat Adrià Merín, un dels joves dissenyadors que ha contractat l'Ajuntament d'Amposta a través precisament, del Programa Joves en Pràctiques, un dels nous programes que s'han aprovat aquest any. Merín, a la roda de premsa, ha explicat que aquesta marca, "una figura geomètrica, que gira i es transforma, vol traslladar el dinamisme que genera l'àrea de Polítiques Actives d'Ocupació".


EbreActiu, revista d’oci actiu


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info