EbreActiu, revista d´oci actiu

Amposta instal·larà quatre càmeres d'intel·ligència artificial en diferents equipaments esportius

El projecte permetrà la difusió i democratització de l’esport, així com optimitzar els recursos de les entitats esportives

etiquetes   amposta, ciutat, amposta ciutat esportiva, equipaments

14/4/2022

Amposta instal·larà quatre càmeres d’intel·ligència artificial en diferents equipaments esportius | Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta i la Fundació de la Unió de Federacions d'Esports de Catalunya (UFEC) van signar un conveni de col·laboració per instal·lar quatre càmeres d'intel·ligència artificial en diferents instal·lacions esportives de la ciutat, aquest dimecres. El regidor d'Esports, Marc Fornós, deia que "és un nou pas cap a la innovació i la millora de la pràctica esportiva a la nostra ciutat". L'objectiu d'aquest conveni és la difusió i la democratització de l'esport, a més d'optimitzar els recursos de les entitats esportives de la ciutat. El servei ha tingut un cost de 12.000 euros per al consistori.

Les càmeres, segons explicava el regidor d'Esports, s'instal·laran en els equipaments amb major afluència d'esdeveniments, concretament al Camp de futbol municipal, el Pavelló, el Pavelló annex i el Pavelló 4. D'aquesta manera, el sistema d'intel·ligència artificial permetrà enregistrar, a demanda dels clubs, els entrenaments i partits que es realitzen en aquests espais, el que facilitarà la posterior anàlisi del material enregistrat. A més, les competicions i partits que els clubs decideixin seran retransmeses en directe a través d'EsportPlus.TV, la plataforma de subscripció de la Fundació UFEC.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info