EbreActiu, revista d´oci actiu

Amposta instalˇlarā quatre cāmeres d'intelˇligčncia artificial en diferents equipaments esportius

El projecte permetrā la difusiķ i democratitzaciķ de l’esport, així com optimitzar els recursos de les entitats esportives

etiquetes   amposta, ciutat, amposta ciutat esportiva, equipaments

14/4/2022

Amposta instalˇlarā quatre cāmeres d’intelˇligčncia artificial en diferents equipaments esportius | Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta i la Fundaciķ de la Uniķ de Federacions d'Esports de Catalunya (UFEC) van signar un conveni de colˇlaboraciķ per instalˇlar quatre cāmeres d'intelˇligčncia artificial en diferents instalˇlacions esportives de la ciutat, aquest dimecres. El regidor d'Esports, Marc Fornķs, deia que "és un nou pas cap a la innovaciķ i la millora de la prāctica esportiva a la nostra ciutat". L'objectiu d'aquest conveni és la difusiķ i la democratitzaciķ de l'esport, a més d'optimitzar els recursos de les entitats esportives de la ciutat. El servei ha tingut un cost de 12.000 euros per al consistori.

Les cāmeres, segons explicava el regidor d'Esports, s'instalˇlaran en els equipaments amb major aflučncia d'esdeveniments, concretament al Camp de futbol municipal, el Pavellķ, el Pavellķ annex i el Pavellķ 4. D'aquesta manera, el sistema d'intelˇligčncia artificial permetrā enregistrar, a demanda dels clubs, els entrenaments i partits que es realitzen en aquests espais, el que facilitarā la posterior anālisi del material enregistrat. A més, les competicions i partits que els clubs decideixin seran retransmeses en directe a través d'EsportPlus.TV, la plataforma de subscripciķ de la Fundaciķ UFEC.


Per: Redacciķ

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info