BIGMAT CITY AMPOSTA

Amposta impartirà Estudis Professionals de Teatre

Aquests estudis, el diploma dels quals expedirà l’Associació Catalana d’Escoles de Teatre, són pioners a totes les Terres de l’Ebre

5/4/2017

Amposta impartirà Estudis Professionals de Teatre | Amposta.info L’EtcA impartirà Estudis Professionals de Teatre a partir del proper curs 2017/2018

A partir del setembre, Amposta ampliarà la seva oferta formativa. Ho farà amb els Estudis Professionals de Teatre, que impartirà l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta, l’EtcA. Aquest matí, l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, acompanyat de la regidora d’Ensenyament i Cultura, Inés Martí, i del director de l’EtcA, Jordi Príncep, han presentat els detalls d’aquest nou curs. Es tracta dels únics estudis professionals de les arts dramàtic que s’impartiran a totes les Terres de l’Ebre. S’impartiran fins a 1.200 hores repartides en tres anys i estaran avalats per l’Associació Catalana d’Escoles de Teatre (ACET), de la qual l’EtcA en forma part.

"De fet, és l’ACET qui expedirà el diploma un cop superada aquesta formació", assenyala Príncep. Aquestes dues característiques són, segons ha assenyalat Príncep, el que fa que aquests estudis siguin considerats professionals. A més a més, l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) reconeix als alumnes en possessió d’aquest diploma com actors professionals.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha posat en valor la importància d’aquesta notícia. "No és només per a la nostra ciutat, també per al conjunt de les Terres de l’Ebre, ja que es tracta d’una oferta única al territori", ha dit Tomàs, tot afegint: "i això no és la culminació del projecte, l’objectiu és assolir la implantació d’estudis reglats amb un cicle formatiu de Grau Superior", uns estudis de 2.000 hores repartits en dos anys equiparables a qualsevol cicle formatiu existent.


Característiques dels estudis

Aquests estudis comptaran amb un total de 1.200 hores de formació, repartides en 3 cursos (345 h. el primer curs, 436 h. el segon curs i 478 h. el tercer). Aquestes hores es distribuiran en els mòduls d’interpretació, veu, cos i pràctiques escèniques. Comptarà, a més, "amb un equip de professorat qualificat i amb trajectòria reconeguda pel sector". L’edat mínima d’admissió als estudis és de 17 anys.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info