SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Amposta fa camí cap al Congrés Mundial de Turisme Esportiu en benefici de la Marató de TV3

Pels 900 km recorreguts entre totes les destinacions del “Camí a Lloret” s’han donat 2.000€ a la Marató de TV3 d’enguany dedicada a la salut mental

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, solidaritat, la marato tv3

8/11/2021

Amposta fa camí cap al Congrés Mundial de Turisme Esportiu en benefici de la Marató de TV3 | Amposta.info


El I Congrés Mundial de Turisme Esportiu, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre a Lloret de Mar (Costa Brava), ha donat el tret de sortida amb l'activitat prèvia “Camí a Lloret”, una iniciativa en la que han participat diferents destinacions certificades amb la Marca Turisme Esportiu atorgada per l'Agència Catalana de Turisme.

“Camí a Lloret”, acció solidària en la que han participat diferents destinacions certificades amb la Marca Turisme Esportiu atorgada per l'Agència Catalana de Turisme, ha donat el tret de sortida al I Congrés Mundial de Turisme Esportiu, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre a Lloret de Mar (Costa Brava).

Amposta, Calella, Girona, l'Hospitalet de Llobregat i Santa Susanna s'han unit aquest cap de setmana en aquesta iniciativa solidària que ha constat d'accions esportives dutes a terme amb èxit d'assistència pels veïns i veïnes de cada població. A partir del càlcul de la distància entre cadascun d'aquests municipis i Lloret de Mar, s'ha calculat una distància mitja que ha servit per establir el repte a superar per cada destinació a través d'esports com el rem, l'atletisme, la natació i el ciclisme, respectivament. En total, entre totes les poblacions participants s'han recorregut 900 km.

A Amposta, els primers 600 metres simbòlics de l'activitat "Amposta fa camí cap a Lloret" l'han fet les regidores Iris Castell, Carla Bonfill i Núria Marco, tot i que han estat els esportistes del Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l'Ebre qui han acabat de completar la fita a les instal·lacions del Club Nàutic, acumulant un total de 101,6 quilòmetres. Per cada quilòmetre sumat al marcador, l'organització del Congrés ha donat un euro a la Marató de TV3, aquest any dedicat a la salut mental.

La localitat de l'Ametlla de Mar farà un spin-off de l'acció el proper dissabte 13 de novembre, on recorrerà els quilòmetres pertinents navegant amb diferents embarcacions sostenibles com la vela lleugera, caiacs, muletes o paddle surf. 

Cada quilòmetre recorregut suposa una aportació a La Marató de TV3, xifra que ja ha arribat als 2.000 €. La cloenda de l'acció es va dur a terme aquest passat dissabte a Lloret de Mar, on s'ha fet el recompte de la quantitat donada a la Marató de TV3.


Turisme Esportiu a Catalunya

Catalunya compta amb 11 municipis certificats com a Destinació de Turisme Esportiu (DTE) per l'Agència Catalana de Turisme: L'Ametlla de Mar, Amposta, Sort, Salou, Cambrils, Lloret de Mar, Girona, Calella, Castelldefels, l'Hospitalet de Llobregat i Santa Susanna. Aquesta distinció s'atorga a aquells municipis que ofereixen recursos, serveis i instal·lacions d'alta qualitat tant als esportistes d'elit i professionals com als turistes aficionats i amants de l'esport que vulguin practicar activitats esportives o assistir a diferents competicions.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info