CENTRE ŌPTIC L´ESGUARD. La teva visiķ perfecta. -20% muntura i vidres monofocals

Amposta estrena l'aplicaciķ eAgora per seguir fomentant la participaciķ ciutadana

Es pot descarregar a dispositius Android i iOS i permetrā que entitats i empreses incorporen informaciķ municipal

etiquetes   noticies, ciutat, amposta

25/4/2022

Amposta estrena l’aplicaciķ eAgora per seguir fomentant la participaciķ ciutadana | Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta estrena l'aplicaciķ mōbil eAgora, un programari gratuīt per a dispositius Android i iOS que vol fomentar la participaciķ ciutadana. L'alcalde d'Amposta, Adam Tomās, concretava que aquesta aplicaciķ complementa la que s'havia fet servir fins ara: "Les dos aplicacions conviuran al mateix temps, ja que la de l'Ajuntament és unidireccional i serveix per mantenir informada a la ciutadania, a banda del registre d'incidčncies, mentre que eAgora té la voluntat de ser un canal de més interacciķ entre la ciutadania i el consistori", deia Tomās.

La regidora de Participaciķ Ciutadana, Carla Bonfill, afegia que "aquesta eina fomenta donar visibilitat i reforįar aquelles accions amb un major impacte positiu al municipi i les relaciona directament amb l'Agenda 2030 i els ODS". Bonfill explicava que l'eAgora funciona com una xarxa social, tot i que, a més de perfils personals, les persones usuāries poden seguir canals temātics per estar al dia de les notícies de la ciutat. Així, les entitats, empreses i la ciutadania podran crear el seu propi perfil i fer servir l'aplicaciķ com a canal de difusiķ, ja sigui incorporant informaciķ i iniciatives com esdeveniments a l'agenda municipal.

"L'aplicaciķ eAgora s'estā desplegant en altres administracions d'arreu de l'Estat, cosa que permet consultar eAgores d'altres municipis i, alhora, projecta la nostra ciutat cap a l'exterior", tancava la regidora. En un futur s'implementaran altres mōduls que poden permetre la realitzaciķ d'enquestes i propostes ciutadanes o trāmits municipals, sempre segons les necessitats que es detectin des de l'ārea de Participaciķ Ciutadana.

Podeu descarregar l'app eAgora a Google Play i App Store, i consultar tota la informaciķ corresponent a l'aplicaciķ a: https://www.amposta.cat/ca/n4/la-ciutat/coneix-amposta/apps-ciutat-amposta/eagora


Per: Redacciķ

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info