Eports Ample de Banda i Internet

Amposta es promocionarà conjuntament amb municipis de les Terres de l'Ebre a fires del sector turístic

Sota el lideratge de la Diputació de Tarragona, renova el Conveni Corner que regula la participació conjunta a fires del sectord e diferents ens turístics públics i privats de les Terres de l’Ebre

1/2/2019

Amposta es promocionarà conjuntament amb municipis de les Terres de l’Ebre a fires del sector turístic | Amposta.info El conveni s’ha consolidat com un model de promoció conjunta de les Terres de l'Ebre


Representants de 15 ens turístics públics i privats de les Terres de l'Ebre, entre els quals l’Ajuntament d’Amposta, han signat aquest passat dijous, al Museu de Tortosa, el conveni Corner, que regula la participació conjunta a diverses fires del sector i accions de publicitat.

El conveni Corner arriba aquest any a la seva setzena edició, consolidat com un model de promoció conjunta de les Terres de l'Ebre, que permet la suma d'esforços dels diferents socis i participar d'accions que de manera individual no es podrien assumir. El pressupost global del Corner 2019 és de 160.225 euros, que es reparteixen de manera proporcional entre tots els signants. Preveu la participació a les fires WTM (Londres), Adventure Travel Show (Londres), FIO (Càceres), Fiets & Wandelbeurs (Utrecht), British Birdfair (Rutland), FITUR (Madrid), Navartur (Pamplona) i B-Travel (Barcelona). La primera de les cites, que va tenir lloc la setmana passada, ha estat l'assistència coordinada a la fira FITUR, a Madrid. A més, el conveni preveu tres accions dins d'una campanya de publicitat conjunta: accions en ràdio al mercat català i presència als portals Logitravel i Minube.

Els signants del conveni, encapçalats pel Patronat de Turisme de la Diputació, són els ajuntaments d'Amposta, d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, , Ascó, Camarles, Deltebre, Sant Carles de la Ràpita i Tortosa, Jesús Activitats i Serveis SL., els consells comarcals de la Ribera d'Ebre i de la Terra Alta, l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i de les Terres de l'Ebre i el festival de cinema Terres Catalunya.
restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info