BIGMAT CITY AMPOSTA

Amposta es prepara per al Delta Bikers, la primera concentració de motos a la ciutat

Aquesta trobada, que tindrà lloc al Parc dels Xiribecs del 26 al 28 de maig, està pensada com un cap de setmana per als afeccionats a les motos i obert a la participació de tot tipus de motos. S’espera la inscripció d’entre 350 i 500 motos vingudes de les Terres de l’Ebre i també de fora, com de Tarragona o de Lleida

24/5/2017

Amposta es prepara per al Delta Bikers, la primera concentració de motos a la ciutat | Amposta.info Presentació del Delta Bikers 2017


Ahir dimarts es va presentar a l'Ajuntament d'Amposta la I Trobada Delta Bikers d'Amposta, una trobada organitzada pel Moto Club Amposta, Delta Bikers Amposta, Harley-Davidson Tarraco i Ajuntament d'Amposta.

Aquesta trobada, que tindrà lloc al Parc dels Xiribecs del 26 al 28 de maig, està pensada com un cap de setmana per als afeccionats a les motos i obert a la participació de tot tipus de motos.

S'espera la inscripció d'entre 350 i 500 motos vingudes de les Terres de l'Ebre i també de fora, com de Tarragona o de Lleida. Aquestes motos es volen convertir en tot un atractiu turístic per als amants de les dos rodes que durant un cap de setmana podran gaudir, per exemple, del grup de Harley-Davidson Tarraco que baixaran expressament per a la trobada.

Durant el cap de setmana s'hi realitzaran diverses activitats tant per als afeccionats a les motos com per aquells que no ho són, hi haurà tres sortides conjuntes, una per Amposta on els ampostins i les ampostines podran gaudir amb les diferents motos que participaran en la trobada i les altres dos seran dissabte la tarda per la zona del Benifallet i diumenge tarda amb una ruta pel Delta de l'Ebre.

El mateix alcalde, Adam Tomàs, definia aquesta trobada com «una bona manera de dinamitzar el territori». A banda de motos, hi haurà activitats de tot tipus, menjar, amb diferents Food-Trucks, música, amb concerts tant divendres la nit, amb OXYD, com dissabte amb Equus, o Bike Shows.

El mateix president del Moto Club Amposta, Gaspar Sales, afirmava, «ens fa molta il·lusió que aquesta trobada es realitze a Amposta, ja que fa més de 40 anys que existeix el nostre club.»

Amposta es prepara per al Delta Bikers, la primera concentració de motos a la ciutat | Amposta.infoAdam Tomàs, afirmava que «volem que la trobada es converteixi en referència de les motos a les Terres de l'Ebre i que el punt neuràlgic de les activitats sigui Amposta», així com animava a gaudir de les motos en civisme.

Per la seva banda, el membre de Delta Bikers, Josep Toldà, comentava que «hi haurà moltes parades d'accessoris, també farem les rutes, concerts, bikeshows, acampada, volem que es converteixi en una festa de les motos».

Les inscripcions per a les rutes es faran al mateix Parc dels Xiribecs, divendres a partir de les 16 h, i el preu serà de 10 € que inclourà una bossa commemorativa i altres detalls.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info