AMPOSTA FAS GOIG

Amposta enllesteix la xarxa de pluvials de la zona firal

L’acció costa 350.000 euros i forma part d’un pla de renovació que millora la canalització de l’aigua de pluja

etiquetes   noticies, ciutat, urbanisme, obres, amposta

3/11/2022

Amposta enllesteix la xarxa de pluvials de la zona firal | Amposta.info


L’Ajuntament d’Amposta ultima les obres de la xarxa de pluvials de la zona firal d’Amposta, al carrer Sebastià Juan Arbó, una obra que compta amb una inversió de 350.000 euros. L’actuació forma part del pla fluvial, amb una inversió prevista de 12 MEUR durant 15 anys, una de les obres "més grans" del consistori de les últimes quatre dècades, i que vol acabar amb la situació que "més del 60% de l’aigua de pluja" anava per la calçada dels carrers l’any 2015. Aquests nous circuits pluvials que s’arrangen hauran de desembocar en aquest espai del carrer Sebastià Juan Arbó. Està previst que abans de la Fira de Mostres, el tram d’obra fins al carrer França, la primera fase, estarà asfaltat.

Al carrer Sebastià Juan Arbó s’estan col·locant tubs de pluvials de 80 centímetres de diàmetre que connecten amb un pou de pluvials del parc dels Xiribecs, de 60 centímetres. A banda, s'ha unit la séquia de darrere de l’auditori municipal amb els pluvials del passeig Canal, i s’ha elevat el grup electrogen que permet que, quan plou molt, s'engeguin les bombes.

Paral·lelament, s'està duent a terme la urbanització de la zona firal, elevant més d’un metre tota la zona on estava el pavelló, ara unida al parc dels Xiribecs. L’alcalde Adam Tomàs ha apuntat que també es fa un micropilotatge per sustentar els dos edificis de 1.500 metres quadrats cadascun. La zona firal tindrà 10.000 metres quadrat, un espai polivalent amb pistes poliesportives i espais modulars que s'adaptaran en funció de les activitats.

Els pròxims tres anys la Fira de Mostres es faran amb carpes provisionals.Per: ACN

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info