AMPOSTA FAS GOIG

Amposta commemora el Dia Internacional de les Persones Grans amb diferents activitats durant l'octubre

Des del Pla d’Envelliment Actiu s’han programat tallers de teatre, xerrades i trobades en col·laboració amb entitats com ESARD, l’ERA Comunalitat d’Amposta, Fussomnt o EtcA

etiquetes   noticies, societat, gent gran, casal civic, amposta

29/9/2023


Amposta commemora el Dia Internacional de les Persones Grans amb diferents activitats durant l’octubre | Amposta.info


Diumenge 1 d'octubre és el Dia Internacional de les Persones Grans, una jornada declarada per l'Assemblea General de les Nacions Unides per reflexionar sobre els reptes socials i polítics que suposa el creixent envelliment demogràfic i vetllar per una vellesa digna i segura. L'Ajuntament d'Amposta, des del grup motor del Pla d'Envelliment Actiu i juntament amb l'Associació de Jubilats Ruiz Salgado, ha programat diferents activitats per commemorar aquesta jornada i posar l'envelliment al centre del debat.

Així, amb la col·laboració de diversos agents de la ciutat, com l'Escola d'Art i Disseny d'Amposta (ESARDI), l'Era Comunalitat d'Amposta, la Fussmont, el FesticAM o la Xarxa de Comarques per a l'Envelliment Actiu, entre d'altres, hi haurà un calendari d'accions i activitats que arrancaran aquests darrers dies de setembre i s'allargaran durant la primera quinzena d'octubre.

Hi haurà una mostra i procés participatiu per escollir la imatge del programa Bon dia, compartim? entre els treballs realitzat per l'alumnat d'Esardi, tallers de teatre amb el FesticAM i l'Era Comunalitat d'Amposta, una xerrada sobre l'Alzheimer i una altra sobre digitalització per aprendre com funciona la comunitat de whatsapp Pla d'Envelliment Actiu. Durant aquests dies també es parlarà d'habitatge i persones grans.

La regidora de Drets Socials i Ciutadania, Núria Ferré, explica que el Dia Internacional de les Persones Grans "és una oportunitat per posar sobre la taula aquells problemàtiques i desafiaments que té la gent gran, així com oferir-los eines i activitats per un envelliment actiu”.


Amposta commemora el Dia Internacional de les Persones Grans amb diferents activitats durant l’octubre | Amposta.info


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info