SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Amposta commemora el Dia Internacional de les Dones amb diverses activitats

S’ha programat un seguit d’actes des del 29 de febrer i fins al 9 de març

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, dia dona

24/2/2020

Amposta commemora el Dia Internacional de les Dones amb diverses activitats | Amposta.info


Des del 29 de febrer i fins al 9 de març Amposta celebrarà diverses activitats per tal de commemorar el Dia Internacional de les Dones. ‘'Es tracta d'activitats pensades de manera transversal on es pretén donar relleu al paper de la dona'', afirma la regidora de Drets Socials i Ciutadania, Núria Ferré. Des de la regidoria de Drets Socials i Ciutadania de l'Ajuntament d'Amposta s'han coordinat un seguit d'activitats que donaran el tret de sortida el 29 de febrer amb el concert a càrrec de la Banda Simfònica de Dones de la FSMCV i finalitzaran el 9 de març amb la formació ‘'Gitanos i gitanes contra la violència de gènere''.

Bicicletada per la igualtat

El dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona, a les 10 hores del matí es realitzarà la sortida en bicicleta per la Via Verda en motiu de la festa de l'Ecoturisme. Una bicicletada per la igualtat que té prevista arribar a les 12 hores a la plaça de l'Ajuntament, moment en què es llegirà la lectura del manifest, textos i poemes. Aquest mateix dia hi haurà diverses activitats organitzades pel Club de Dones ‘En Clau de Dona'. Aquestes activitats començaran a les 9.30 hores amb el taller de ioga a la plaça del Castell. A les 12.30 hores hi haurà diversitat d'actes com DJ's dones, música en rondalla feta per dones i en femení o la lectura de textos a càrrec de Lorquianas.


PROGRAMA 


Dissabte 29 de febrer 

 • 20:00 h. Concert a càrrec de la Banda Simfònica de Dones de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, a La Lira 

Dijous 5 de març 

 • 19:00 h. Xerrada a càrrec d'Isabella Magdala "Tu vagina habla", a la Biblioteca 
Divendres 6 de març  

 • 17:30 h. Taller dirigit a mares i pares "Acompanyament a la primera menstruació", a la sala polivalent de la Biblioteca 
 • 19:30 h. Conferencia "Història en clau de Dona" a càrrec de l'historiador Jordi Pisa Sánchez el divendres, a la Sala d'actes del Museu de les Terres de l'Ebre 
 • Acte institucional conjunt Museu, Consell Comarcal Montsià i Ajuntament 
 • 21:30 h. Documental del mes "Cachada," al Casal 

Dissabte 7 de març 

 • 18:00 h. Documental del mes "Cachada"n al Casal 
 • 20:00 h. Teatre "Mares i Filles", a càrrec de Paco Mir al Teatre de La Lira 
Diumenge 8 de març  

 • 10:00 h. Sortida en bicicleta per la Via Verda en motiu de la festa de l'Ecoturisme. Bicicletada per la igualtat. 
 • 12:00 h. Lectura del manifest i lectura de poemes i textos a la plaça de l'Ajuntament 
 • 17:00 h. Lectura de textos i poemes al Casal. Organitza Marea Pensionista 

Dilluns 9 de març 

 • 17:30 h. Formació Gitanos i gitanes contra la violència de gènere, a càrrec de Vanesa López. Lloc: Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó. Organitza: Ajuntament d'Amposta i l'Agrupació d'Entitats per al Desenvolupament del Poble Gitano dels Països Catalans (AGIPCAT) 

 Del 9 al 15 de març  

 • Exposició Violència contra les dones. Desmuntem mites? Lloc: Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó. Organitza: Ajuntament d'Amposta i l'Agrupació d'Entitats per al Desenvolupament del Poble Gitano dels Països Catalans (AGIPCAT). Col·labora: Institut Català de la Dona.


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info