EbreActiu, revista d´oci actiu

Amposta celebra el Dia Mundial de la Poesia

Durant la jornada també es va inaugurar La cabina dels llibres lliures al parc dels Xiribecs

22/3/2019

Amposta celebra el Dia Mundial de la Poesia | Amposta.info Durant tot el dia alumnes dels centres educatius van llegir poemes. Foto: cedida


Ahir dijous, la ciutat va celebrar durant tota la jornada el Dia Mundial de la Poesia amb lectures de poemes a la plaça Ramon Berenguer IV, al Mercat Municipal i a l'avinguda de la Ràpita, lectures que van anar a càrrec d'alumnes dels centres educatius d'Amposta i de Lorquianas i l'espectacle "El Setas. Los versos del Alakrán", a càrrec de Jesus de Los Navegantes.

La commemoració del Dia Mundial de la Poesia també es va aprofitar per inaugurar la Cabina dels llibres lliures, un projecte impulsat des de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Amposta i que consisteix en una cabina telefònica per intercanviar llibres que s'ha instal·lat al parc dels Xiribecs, al costat de la zona d'esbarjo infantil. Ha estat un treball que ha anat a càrrec d'alumnes de l'Escola d'Art i Disseny d'Amposta (Esardi), mentre que la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó ha dipositat els llibres, de temàtiques adreçades a tot tipus de públic.

La iniciativa té l'objectiu de generar lectors i intercanviar llibres i que, a la vegada, sigui un pont que pugui encaminar nous lectors a les biblioteques.


Amposta celebra el Dia Mundial de la Poesia | Amposta.info La cabina dels llibres lliures s'ha instal·lat al parc dels Xiribecs. Foto: cedidarestaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info