Jornada de portes obertes a BIGMAT CITY AMPOSTA

Amposta celebrarà la Setmana del Comerç amb un xerrada al Casal

La Federació de Comerç d’Amposta, ha organitzat la xerrada Coneixem la Llei de Comerç i Consum? Reflexions per al petit comerç, que tindrà lloc el dijous 23 de març al Casal

17/3/2017

Amposta celebrarà la Setmana del Comerç amb un xerrada al Casal  | Amposta.info Fecoam organitza una xerrada a Amposta per celebrar la Setmana del Comerç 


Coincidint amb la Setmana del Comerç, que se celebrarà entre el 20 i el 26 de març a tot Catalunya, la Federació de Comerç d'Amposta, ha organitzat la xerrada «Coneixem la Llei de Comerç i Consum? Reflexions per al petit comerç».

L'acte tindrà lloc el 23 de març al Casal i cal inscripció prèvia i és una de les moltes activitats que les associacions de comerciants han organitzat a tot Catalunya per celebrar la primera edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa pionera i de país, que concentrarà en pocs dies un bon nombre d'esdeveniments de promoció, d'intercanvi d'idees i experiències, o senzillament espais de trobada arreu del territori català.

El comerç és una activitat econòmica caracteritzada per la creació intensiva d'ocupació i per una professionalització creixent. Sí. Però és molt més que això. Els establiments comercials són un espai d'interacció on la competitivitat empresarial va de la mà de les relacions entre les persones, de la transmissió dels valors socials i de la participació en la comunitat.

La Setmana del Comerç serà un reconeixement d'aquesta funció social, que vindrà farcit de propostes engrescadores, tant per als treballadors i treballadores del sector, com per al conjunt de la ciutadania.


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info