EbreActiu, revista d´oci actiu

Amposta celebrarā el Dia Internacional de la Poesia més participatiu

Entre les activitats programades el 21 de marį, s’obrirā una cabina telefōnica d’intercanvi de llibres

14/3/2019

Amposta celebrarā el Dia Internacional de la Poesia més participatiu | Amposta.info


Els centres educatius i els comerįos d'Amposta formaran part del Dia Internacional de la Poesia més participatiu. El dijous 21 de marį, els carrers de la ciutat s'ompliran per primer cop de versos i activitats relacionades amb aquest gčnere literari. Entre els actes que s'han organitzat durant tota la jornada hi ha l'obertura d'una cabina telefōnica, al parc dels Xiribecs, on es podran intercanviar llibres. Un acte que serā a les 12 del matí. Un projecte en el qual hi han treballat l'ESARDI i la Biblioteca Comarcal Sebastiā J. Arbķ.

Celebrant també el primer dia de la primavera, es penjaran poemes a la plaįa Ramon Berenguer IV i a l'interior del Mercat Municipal. Els encarregats de fer-ho seran els alumnes dels centres de primāria d'Amposta, el CEE l'Āngel, Lorquianas, la Residčncia d'Avis i les Llars d'Infants Municipals. Durant el matí hi haurā una lectura de poemes amb l'acompanyament musical de Joan Mirķ.

A la tarda, els alumnes de Secundāria dels Centres Educatius i el SIS recitaran poemes pels comerįos de la ciutat amb l'acompanyament musical de Jesús de Los Navegantes, qui posteriorment també realitzarā una actuaciķ en solitari. L'acte finalitzarā davant de l'Hotel Montsiā amb el recital i micrōfons oberts per part Lorquianas i dels alumnes de l'Escola Oficial d'Idiomes.


MATÍ

 • 9:15 h - Penjada poemes a la plaįa del Mercat i a l'interior del Mercat Municipal, a cārrec dels centres de primāria d'Amposta, CEE l'Āngel, Lorquianas i Residčncia d'Avis i Llars d'Infants Municipals.
  Lloc: Plaįa Ramon Berenguer IV i interior del Mercat Municipal 
 • 9:45 h - Lectura/Recital de poemes, a cārrec dels alumnes amb acompanyament musical de Joan Mirķ.
  Lloc: Plaįa del Mercat 
 • 10:30 h - Lectura/Recital de poemes, a cārrec dels alumnes.
  Lloc: Mercat Municipal i comerįos. 
 • 12:00 h - Obertura Cabina telefōnica, a cārrec alumnat ESARDI i Biblioteca Comarcal Sebastiā j. Arbķ.
  Lloc: Parc dels Xiribecs


TARDE

 • 17:00 h - Recital de poemes als comerįos de la ciutat, a cārrec d'alumnes de Secundāria dels Centres Educatius d'Amposta i el SIS, acompanyament musical amb Jesús de Los Navegantes.
  Lloc: Comerįos colˇlaboradors 
 • 18:00 h - Actuaciķ Jesus de Los Navegantes.
  Lloc: Davant Hotel Montsia 
 • 18:30 h -Recital i micros oberts, a cārrec Lorquianas i alumnes de l'Escola Oficial d'Idiomes.
  Lloc: Davant Hotel Montsia


Colˇlaboradors:

Escola Agustí Barbera, Escola Miquel Granell, Escola Soriano-Montagut, Colˇlegi Sagrat Cor, Llar d'Infants La Sequieta, Llar d'Infants La Gruneta, IES Ramon Berenguer IV, Institut de Tecnificaciķ, Servei d'Intevenciķ Socioeducativa, Lorquianas, Residčncia d'Avis, CEE L'Āngel, Escola Oficial d'Idiomes, Escola d'Art ESARDI i Biblioteca comarcal Sebastiā Juan Arbķ.

Mercat Municipal, Coffi, C&N, Padel Village, Marton, Xesca, Temptacions, Espai Guaix, Pam's, Art 89, La Sifoneria, Restaurant Els Ullals, Alicia Llenceria, Dandara, Faristol.


Amposta celebrarā el Dia Internacional de la Poesia més participatiu | Amposta.info


restaurants d’Amposta


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info