Centre Ďptic l┤Esguard - Lents de control que ralentiten la progresiˇ de la miopia

Amposta celebrarÓ el Dia Internacional de la Poesia mÚs participatiu

Entre les activitats programades el 21 de marš, sĺobrirÓ una cabina telef˛nica dĺintercanvi de llibres

14/3/2019

Amposta celebrarÓ el Dia Internacional de la Poesia mÚs participatiu | Amposta.info


Els centres educatius i els comeršos d'Amposta formaran part del Dia Internacional de la Poesia mÚs participatiu. El dijous 21 de marš, els carrers de la ciutat s'ompliran per primer cop de versos i activitats relacionades amb aquest gŔnere literari. Entre els actes que s'han organitzat durant tota la jornada hi ha l'obertura d'una cabina telef˛nica, al parc dels Xiribecs, on es podran intercanviar llibres. Un acte que serÓ a les 12 del matÝ. Un projecte en el qual hi han treballat l'ESARDI i la Biblioteca Comarcal SebastiÓ J. Arbˇ.

Celebrant tambÚ el primer dia de la primavera, es penjaran poemes a la plaša Ramon Berenguer IV i a l'interior del Mercat Municipal. Els encarregats de fer-ho seran els alumnes dels centres de primÓria d'Amposta, el CEE l'└ngel, Lorquianas, la ResidŔncia d'Avis i les Llars d'Infants Municipals. Durant el matÝ hi haurÓ una lectura de poemes amb l'acompanyament musical de Joan Mirˇ.

A la tarda, els alumnes de SecundÓria dels Centres Educatius i el SIS recitaran poemes pels comeršos de la ciutat amb l'acompanyament musical de Jes˙s de Los Navegantes, qui posteriorment tambÚ realitzarÓ una actuaciˇ en solitari. L'acte finalitzarÓ davant de l'Hotel MontsiÓ amb el recital i micr˛fons oberts per part Lorquianas i dels alumnes de l'Escola Oficial d'Idiomes.


MAT═

 • 9:15 h - Penjada poemes a la plaša del Mercat i a l'interior del Mercat Municipal, a cÓrrec dels centres de primÓria d'Amposta, CEE l'└ngel, Lorquianas i ResidŔncia d'Avis i Llars d'Infants Municipals.
  Lloc: Plaša Ramon Berenguer IV i interior del Mercat Municipal 
 • 9:45 h - Lectura/Recital de poemes, a cÓrrec dels alumnes amb acompanyament musical de Joan Mirˇ.
  Lloc: Plaša del Mercat 
 • 10:30 h - Lectura/Recital de poemes, a cÓrrec dels alumnes.
  Lloc: Mercat Municipal i comeršos. 
 • 12:00 h - Obertura Cabina telef˛nica, a cÓrrec alumnat ESARDI i Biblioteca Comarcal SebastiÓ j. Arbˇ.
  Lloc: Parc dels Xiribecs


TARDE

 • 17:00 h - Recital de poemes als comeršos de la ciutat, a cÓrrec d'alumnes de SecundÓria dels Centres Educatius d'Amposta i el SIS, acompanyament musical amb Jes˙s de Los Navegantes.
  Lloc: Comeršos colĚlaboradors 
 • 18:00 h - Actuaciˇ Jesus de Los Navegantes.
  Lloc: Davant Hotel Montsia 
 • 18:30 h -Recital i micros oberts, a cÓrrec Lorquianas i alumnes de l'Escola Oficial d'Idiomes.
  Lloc: Davant Hotel Montsia


ColĚlaboradors:

Escola AgustÝ Barbera, Escola Miquel Granell, Escola Soriano-Montagut, ColĚlegi Sagrat Cor, Llar d'Infants La Sequieta, Llar d'Infants La Gruneta, IES Ramon Berenguer IV, Institut de Tecnificaciˇ, Servei d'Intevenciˇ Socioeducativa, Lorquianas, ResidŔncia d'Avis, CEE L'└ngel, Escola Oficial d'Idiomes, Escola d'Art ESARDI i Biblioteca comarcal SebastiÓ Juan Arbˇ.

Mercat Municipal, Coffi, C&N, Padel Village, Marton, Xesca, Temptacions, Espai Guaix, Pam's, Art 89, La Sifoneria, Restaurant Els Ullals, Alicia Llenceria, Dandara, Faristol.


Amposta celebrarÓ el Dia Internacional de la Poesia mÚs participatiu | Amposta.info


restaurants d’Amposta


Amposta.info, el digital de la ciutat d┤Amposta des de 1998 (Terres de l┤Ebre)

correu electr˛nic
Informaciˇ i avÝs legal

Amposta.info