BARIAUTO, Concessionari oficial ŐKODA a Tarragona, Reus i Amposta

Amposta celebrarÓ el Dia Internacional de la Poesia mÚs participatiu

Entre les activitats programades el 21 de marš, sĺobrirÓ una cabina telef˛nica dĺintercanvi de llibres

14/3/2019

Amposta celebrarÓ el Dia Internacional de la Poesia mÚs participatiu | Amposta.info


Els centres educatius i els comeršos d'Amposta formaran part del Dia Internacional de la Poesia mÚs participatiu. El dijous 21 de marš, els carrers de la ciutat s'ompliran per primer cop de versos i activitats relacionades amb aquest gŔnere literari. Entre els actes que s'han organitzat durant tota la jornada hi ha l'obertura d'una cabina telef˛nica, al parc dels Xiribecs, on es podran intercanviar llibres. Un acte que serÓ a les 12 del matÝ. Un projecte en el qual hi han treballat l'ESARDI i la Biblioteca Comarcal SebastiÓ J. Arbˇ.

Celebrant tambÚ el primer dia de la primavera, es penjaran poemes a la plaša Ramon Berenguer IV i a l'interior del Mercat Municipal. Els encarregats de fer-ho seran els alumnes dels centres de primÓria d'Amposta, el CEE l'└ngel, Lorquianas, la ResidŔncia d'Avis i les Llars d'Infants Municipals. Durant el matÝ hi haurÓ una lectura de poemes amb l'acompanyament musical de Joan Mirˇ.

A la tarda, els alumnes de SecundÓria dels Centres Educatius i el SIS recitaran poemes pels comeršos de la ciutat amb l'acompanyament musical de Jes˙s de Los Navegantes, qui posteriorment tambÚ realitzarÓ una actuaciˇ en solitari. L'acte finalitzarÓ davant de l'Hotel MontsiÓ amb el recital i micr˛fons oberts per part Lorquianas i dels alumnes de l'Escola Oficial d'Idiomes.


MAT═

 • 9:15 h - Penjada poemes a la plaša del Mercat i a l'interior del Mercat Municipal, a cÓrrec dels centres de primÓria d'Amposta, CEE l'└ngel, Lorquianas i ResidŔncia d'Avis i Llars d'Infants Municipals.
  Lloc: Plaša Ramon Berenguer IV i interior del Mercat Municipal 
 • 9:45 h - Lectura/Recital de poemes, a cÓrrec dels alumnes amb acompanyament musical de Joan Mirˇ.
  Lloc: Plaša del Mercat 
 • 10:30 h - Lectura/Recital de poemes, a cÓrrec dels alumnes.
  Lloc: Mercat Municipal i comeršos. 
 • 12:00 h - Obertura Cabina telef˛nica, a cÓrrec alumnat ESARDI i Biblioteca Comarcal SebastiÓ j. Arbˇ.
  Lloc: Parc dels Xiribecs


TARDE

 • 17:00 h - Recital de poemes als comeršos de la ciutat, a cÓrrec d'alumnes de SecundÓria dels Centres Educatius d'Amposta i el SIS, acompanyament musical amb Jes˙s de Los Navegantes.
  Lloc: Comeršos colĚlaboradors 
 • 18:00 h - Actuaciˇ Jesus de Los Navegantes.
  Lloc: Davant Hotel Montsia 
 • 18:30 h -Recital i micros oberts, a cÓrrec Lorquianas i alumnes de l'Escola Oficial d'Idiomes.
  Lloc: Davant Hotel Montsia


ColĚlaboradors:

Escola AgustÝ Barbera, Escola Miquel Granell, Escola Soriano-Montagut, ColĚlegi Sagrat Cor, Llar d'Infants La Sequieta, Llar d'Infants La Gruneta, IES Ramon Berenguer IV, Institut de Tecnificaciˇ, Servei d'Intevenciˇ Socioeducativa, Lorquianas, ResidŔncia d'Avis, CEE L'└ngel, Escola Oficial d'Idiomes, Escola d'Art ESARDI i Biblioteca comarcal SebastiÓ Juan Arbˇ.

Mercat Municipal, Coffi, C&N, Padel Village, Marton, Xesca, Temptacions, Espai Guaix, Pam's, Art 89, La Sifoneria, Restaurant Els Ullals, Alicia Llenceria, Dandara, Faristol.


Amposta celebrarÓ el Dia Internacional de la Poesia mÚs participatiu | Amposta.info


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d┤Amposta des de 1998 (Terres de l┤Ebre)

correu electr˛nic
Informaciˇ i avÝs legal

Amposta.info