CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD - NATURAL DAYS

Amposta celebra una nova edició de la Festa de la Carxofa

L’esdeveniment, del que ja s’han celebrat 23 edicions, és tot un referent gastronòmic a les Terres de l’Ebre

26/2/2018

Amposta celebra una nova edició de la Festa de la Carxofa | Amposta.info

Amposta va celebrar ahir diumenge una nova edició de la Festa de la Carxofa, un esdeveniment que és tot un referent gastronòmic a les Terres de l'Ebre. El pavelló firal 1 d'Octubre va ser l'escenari de la festa que, a diferència dels últims anys, es va traslladar a diumenge, amb la voluntat d'atreure visitants de fora de la ciutat, fet al qual també hi va contribuir l'habilitació d'un aparcament per a autocaravanes on hi van estacionar més de 100 vehicles en un espai de 8.000 metres quadrats amb servei d'aigua potable i de residus.

Els 9 establiments participants (7 restaurants, 1 pastisseria i 1 parada del Mercat) van repartir prop de 8.000 tastos elaborats amb el producte estrella de la jornada, la carxofa. Del tast de l'Ajuntament, que consistia amb carxofa, botifarra i llonganissa, se'n van servir prop de 2.000. En el mateix recinte firal, els visitants també van poder passejar per les diferents parades de la tercera edició del Mercat de Productes de les Terres de l'Ebre KM 0.

Aquells qui vulguin continuar gaudint dels plats amb carxofa, poden fer-ho amb els menús especials que ofereixen els restaurants participants en les 15es Jornades Gastronòmiques de la Carfoxa fins al 18 de març.


Amposta celebra una nova edició de la Festa de la Carxofa Amposta celebra una nova edició de la Festa de la Carxofa Amposta celebra una nova edició de la Festa de la Carxofa Amposta celebra una nova edició de la Festa de la Carxofa Amposta celebra una nova edició de la Festa de la Carxofa Amposta celebra una nova edició de la Festa de la Carxofa Amposta celebra una nova edició de la Festa de la Carxofa Amposta celebra una nova edició de la Festa de la Carxofa Amposta celebra una nova edició de la Festa de la Carxofa Amposta celebra una nova edició de la Festa de la Carxofa


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info