BIGMAT CITY AMPOSTA

Amposta celebra el Dia Mundial del Teatre

Serā aquest divendres 23 de marį a partir de les 20:00 h. amb diferents activitats organitzades per l’EtcA a la Biblioteca Comarcal Sebastiā J. Arbķ

21/3/2018

El divendres 23 de marį Amposta celebrarā el Dia Mundial del Teatre i Circ. Serā de mans de l'Escola de teatre i circ d'Amposta que, com cada any, es suma a la celebraciķ d'aquesta jornada, realitzant un conjunt d'actes per commemorar aquesta data tant significativa i realitzar la lectura a les Terres de l'Ebre, del missatge internacional del Dia mundial del Teatre. En aquesta cinquena ediciķ, els actes es realitzaran a la Biblioteca Comarcal Sebastiā Juan Arbķ.

Aquest 2018 l'EtcA ha convidat a Magda Puyo, directora general de l'Institut del Teatre de Barcelona, per fer la lectura del manifest i realitzar una xerrada colˇloqui titulada “El teatre en l'escena del segle XXI”. L' enllaį amb la formaciķ d'art dramātic de tot el territori catalā, continua sent per l'EtcA un objectiu important, de cara a visibilitzar i normalitzar els estudis artístics en l'āmbit escčnic i, concretament, els teatrals.

Dins d'aquest marc de celebraciķ es presentarā la revista ENTREACTE, una publicaciķ impulsada per l'AADPC (Associaciķ d'Actors i Directors professionals de Catalunya) que aquest mes de marį ha arribat al número 200. La presentaciķ anirā a cārrec dd'Amālia Sancho, secretāria de Cultura de l’AADPC.

Com a cloenda de la jornada, l'EtcA realitzarā un repās de la formaciķ no reglada i professional que es pot cursar a les Terres de l'Ebre, i els alumnes de l'Escola realitzaran escenes que presentaran, d'una manera didāctica, els diferents treballs que s'estan portant a terme dins el curs anual de l'EtcA.


Programa d'actes de celebraciķ del Dia Mundial del Teatre a Amposta

Divendres 23 de marį a la Biblioteca Comarcal Sebastiā Juan Arbķ

  • 20:00 Parlaments i lectura del missatge internacional del Dia Mundial del Teatre a cārrec de la Sra. Magda Puyo, Directora general de l'Institut del Teatre. 
  • 20:30 Xerrada-colˇloqui: L'escena del SXXI: reptes i oportunitats.
  • 21:15 Presentaciķ del número 200 de la revista ENTREACTE a cārrec de la Sra. Amālia Sancho, Secretātia del Cultura de l'AADPC.
  • 21:30 Piscolabis per als assistents.
  • 22:30 L'Escola de teatre i circ d'Amposta: cinc anys de formaciķ teatral a les Terres de l'Ebre.
  • Amb anterioritat als actes, un dels grups de Teatre Juvenil, protagonitzarā per diferents carrers d'Amposta la perfomance “Som públic”. Serā de 18 a 20 per diferents carrers de la ciutat.

Amposta celebra el Dia Mundial del Teatre | Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info