Eports Ample de Banda i Internet

Amposta acull la sisena regata del Campionat de Catalunya de motos aquàtiques

Serà aquest proper dissabte 22 de juliol al riu Ebre, en un circuit abalisat situat entre el Pont Penjant i el pont de la carretera nacional

19/7/2017

Amposta acull la sisena regata del Campionat de Catalunya de motos aquàtiques | Amposta.info En la categoria GP3 competeixen els pilots ebrencs Jordi Tomàs (Amposta) i Àlex Muñóz (La Galera)


El proper dissabte, dia 22 de juliol, tindrà lloc a Amposta (Montsià) la sisena de les set regates previstes per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2017. La regata compta amb l'organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport de l'Ajuntament d'Amposta, a través de la seva plataforma de turisme esportiu, Ports de la Generalitat i Caves Masachs.

La cursa tindrà el seu punt de concentració a la rampa de varada d'Amposta, a pocs metres de l'emblemàtic Pont Penjant de la vila i es desenvoluparà en un circuit abalisat situat entre el Pont Penjant i el pont de la carretera nacional.

Actualment el Campionat de Catalunya es disputa només per a les categories de motos aquàtiques de conducció dempeus, popularment anomenades “jets”. Aquesta serà la sisena de les set curses previstes, després de les disputades al Canal Olímpic de Catalunya, Cambrils, Empuriabrava, l'Estartit i Deltebre, estant prevista la final a l'Ampolla el mes de setembre. Aquesta cursa té unes condicions particulars, ja que és l'única que es disputa en aigua dolça –l'aigua del Canal Olímpic és salobre- i també és l'única en la qual la sortida no es dóna des de la vora, sinó llençada, amb les motos evolucionant en marxa.

Hi participaran les categories GP3 i F4, aquesta darrera reservada a pilots sense palmarès. Parteixen com a favorits a la classe GP3 el pilot gironí Roger Pujol amb 309 punts, però amb permís d'Àlex Muñoz, pilot de La Galera, que té 246 punts i del pilot local Jordi Tomás, que en té 184, però que va guanyar la darrera cursa.

Jordi Pratginestós lidera la categoria F4 amb 299 punts, seguit de Jordi González, que en té 247 i de Genís Vilalta, que en té 242. Aquests dos darrers pilots són de les comarques de Barcelona, però formen part del Motonàutic Club Amposta.

Els entrenaments començaran a les 11 del matí i seguidament es disputaran tres mànegues per categoria. Tota l'activitat podrà ser seguida gratuïtament des de la riba dreta del riu Ebre al seu pas per Amposta.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info