CENTRE ŌPTIC L´ESGUARD

Amposta acomiada el 2016 amb una cursa solidāria

Demā dissabte, últim dia de l’any, Amposta celebrarā la segona ediciķ de la Cursa solidāria Sant Silvestre, sumant-se així a la llarga llista de curses que s’organitzen arreu del país per acomiadar l’any

30/12/2016

Amposta acomiada el 2016 amb una cursa solidāria | Amposta.info


Demā dissabte, últim dia de l'any, Amposta celebrarā la segona ediciķ de la Cursa solidāria Sant Silvestre, sumant-se així a la llista de curses que s'organitzen arreu del país per acomiadar l'any.

Organitzada per l'Ārea d'Esports de l'Ajuntament d'Amposta, Ultra-Runners i Sport Salut, la prova comenįarā a les 5 de la tarda i sortirā del Pont Penjant per fer un recorregut que passarā pel carrer del Grau, Joan d'Āustria, Verge del Pilar, Amčrica, Josep Tarradellas, entrarā al parc dels Giribecs, continuarā per l'avinguda Sebastiā Juan Arbķ i l'avinguda de la Rāpita i acabarā a la plaįa de l'ajuntament, completant així una distāncia de 5 km.

La Sant Silvestre d'Amposta és un cursa popular adreįada a corredors de qualsevol edat i amb finalitat solidāria, ja que els beneficis dels 3 euros de la inscripciķ aniran destinats a comprar joguines per als infants de la ciutat amb pocs recursos. L'any passat van participar gairebé 500 persones i es van recaptar un total de 1.371 euros que es van entregar a Creu Roja Amposta, l'entitat encarregada de comprar i repartir les joguines.

En aquesta nova ediciķ, tornarā a haver-hi premi a la disfressa més original. 

Les inscripcions a la cursa es poden fer a la botiga Ultra Runners (carrer Major 45) fins demā migdia. A la tarda les inscripcions es faran a partir de les 16 h a la plaįa de l'Ajuntament.

La cursa nedant a l'EbreAmposta Neda al Nadal, l'altra prova esportiva prevista dins de les activitats nadalenques, finalment s'ha ajornat al dissabte 7 de gener a les 12 del migdia.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info