BIGMAT CITY AMPOSTA

Amposta acollirà la primera edició del Vídeo Art Game (VAG)

El VAG, que tindrà lloc el 4 i 5 d’octubre, busca impulsar i garantir la retenció i atracció de talent dins de la indústria del videojoc i l’oci digital

31/5/2019

Amposta acollirà la primera edició del Vídeo Art Game (VAG) | Amposta.info Pixabay


El 4 i 5 d'octubre la ciutat d'Amposta es convertirà en la capital dels videojocs, acollint la primera edició del VAG (Vídeo Art Game). Dos dies plens d'activitats relacionades amb el món dels videojocs i l'oci digital que reunirà col·laboradors i participants de reconeixement mundial.

El VAG és esdeveniment únic que agrupa els videojocs i l'oci digital des d'una perspectiva cultural, artística i educativa. Un dels principals objectius del VAG és fomentar equips de treball pluridisciplinaris de joves entre les empreses i els centres educatius per a la producció de l'entreteniment digital. Per això apostarà a llarg termini per implantarun hub de recursos per a la indústria del videojoc així com apostar per projectes locals amb visió global per a dinamitzar el talent en un territori amb una gran riquesa cultural i natural.

Valentí Garcia, David Romaní i Joan Garcia, són els impulsors d'aquest projecte que també compta amb el suport de diferents institucions públiques com l'Ajuntament d'Amposta, la Generalitat de Catalunya o l'Agència de Desenvolupament Local del Montsià, entre altres.


Amposta acollirà la primera edició del Vídeo Art Game (VAG) | Amposta.infoEbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info