SALVADĶ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confianįa

Amposta acollirā la 2a Trobada de Joves del Montsiā

Serā el dissabte 2 de novembre, un matí de tallers i activitats a l’Oficina de Turisme d’Amposta – Espai Km0

7/10/2019


La 2a Trobada de Joves del Montsiā ja té lloc i data. Serā el 2 de novembre a l'Oficina de Turisme d'Amposta – Espai Km0 i comptarā amb la participaciķ de joves com l'ilˇlustrador ampostí Hernan en H i la influencer de Deltebre Mayoletes. La Trobada de Joves del Montsiā estā organitzada per l'Ajuntament d'Amposta, l'Oficina Jove i el Consell Comarcal del Montsiā.

El programa de la trobada d'aquesta segona ediciķ comenįarā a les 10.45 hores amb la benvinguda, que anirā seguida pel taller "Tu actues. Actuem. Violčncies masclistes mai més!" a cārrec del colˇlectiu Llibertes. Cap a migdia, la instagramer i youtuber de Deltebre ĢMayoletesģ impartirā el taller "D’un hobby a una professiķ". Tot seguit serā Maria Font qui s'encarregarā de parlar sobre la taxa rosa, a més de donar alguns consells sobre com combatre-la. Abans del vermut musical, a les 12.30 h, els joves interessats pel mķn de la música podran assistir a un taller de DJ amb Jaume Vidal i punxar en directe durant el vermut. Finalment, durant el vermut musical, l'ilˇlustrador ĢDel Terrenoģ Hernan en H impartirā el darrer taller d'aquesta 2a Trobada de Joves del Montsiā.

La jornada, que se celebrarā a l'Oficina de Turisme d'Amposta – Espai Km0, comptarā amb un servei d’autobús gratuīt subjecte a un nombre mínim d’inscripcions. Podeu realitzar les vostres inscripcions al següent enllaį.Amposta acollirā la 2a Trobada de Joves del Montsiā | Amposta.infoEbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info