BIGMAT CITY AMPOSTA

Alumnes de l’Institut de Tecnificació creen una taula de llum per als infants de La Sequieta

El projecte l’han desenvolupat els joves de segon d’ESO durant les classes de tecnologia

25/6/2019

Alumnes de l’Institut de Tecnificació creen una taula de llum per als infants de La Sequieta | Amposta.info


Els centres educatius d’Amposta segueixen establint sinergies amb altres entitats del municipi. Aquest cop ha sigut la classe de segon d’ESO de l’Institut de Tecnificació que ha treballat durant tot el curs en una taula de llums led per a la llar d’infants La Sequieta. L’alcalde de la ciutat, Adam Tomàs, ha volgut felicitar als alumnes, als docents i a l’equip directiu per dur a terme aquesta iniciativa: «El que passa dins dels centres d’ensenyament de la ciutat no ha de ser impermeable, sinó que s’ha d’extrapolar en altres àmbits, i establir llaços com aquests és un magnífic exemple».

Desenvolupat a l’àrea de tecnologia, el projecte ha estat creat mitjançant el treball col·laboratiu de dos grups a través d’un mur de treball virtual. Segons han explicat els alumnes, «és una taula de llums led única al mercat», ja que està feta a mida i és força més gran que les habituals. «Estem molt satisfets perquè hem pogut ajudar a altres nens i nenes d’un altre centre amb el nostre treball, que de ben segur els servirà per aprendre moltes coses», ha senyalat un alumne dels que ha participat en el projecte.

A través d’un comandament a distància, la taula de llum pot canviar de colors i regular la intensitat de la llum led, que es projecta a través d’un vidre metacrilat opac totalment segur per als infants. En ser un objecte per a infants molt petits, la seguretat ha estat un punt clau en la confecció de la taula, és per això que els alumnes s’han encarregat també d’eliminar qualsevol detall que puguis impedir un joc segur i d’atorgar un pes adequat a la taula perquè els infants no la puguin desplaçar.

La directora de La Sequieta, Gislen Rojas, també ha volgut recordar que «això no seria possible sense la compenetració entre tots els departaments, centres i entitats de la ciutat», al que ha afegit que «és el primer pas per estendre els braços, perquè els centres educatius municipals estem molt prop i al mateix temps també molt lluny, i això ens apropa una mica més».


Alumnes de l’Institut de Tecnificació creen una taula de llum per als infants de La Sequieta | Amposta.info


Foto: Cedida


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info