CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

L'alumnat de l'Escola de Dansa Maria Lozano, reconeguda pels resultats al Concurs Premi Roseta Mauri

L’Ajuntament d’Amposta ha atorgat una beca als alumnes pels resultats obtinguts

etiquetes   noticies, societat, dansa, amposta

26/3/2024

L’alumnat de l’Escola de Dansa Maria Lozano, reconeguda pels resultats al Concurs Premi Roseta Mauri | Amposta.info


Diumenge 28 de gener, l'alumnat de l'Escola de Dansa Maria Lozano va participar en un dels certàmens de dansa de més prestigi de la demarcació, el Premi Beca Roseta Mauri de Reus. Aquest concurs coreogràfic- iniciativa de l'Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona (APDCT), amb el suport de la Coordinadora d'Escoles de Dansa autoritzades de Reus, de l'Institut Municipal Reus Cultura, el Teatre Bartrina i la Diputació de Tarragona.

Dissabte 23 de març, l'Ajuntament d'Amposta va fer una recepció a tot l'alumnat participant i guanyador al saló de plens per posar en valor la seva participació i excel·lents resultats obtinguts. L'Ajuntament els va fer entrega d'una beca de 500 euros que es destinarà, tal com va avançar la directora de l'Escola, Maria Lozano, a finançar masterclass per a tot l'alumnat.

Concretament, els i les ballarines de l'Escola de Dansa Maria Lozano van tancar el concurs amb 5 copes, dos beques, dos premis, una sessió fotogràfica, un or, vuit plates i 14 bronzes. A més, la seua coreografia grupa Waltz va obtindre el tercer premi de la seua categoria.Eports Ample de Banda i InternetPer: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info