Eports Ample de Banda i Internet

L'alumnat de l'Escola Agrāria presenta les propostes de projecte per als horts socials de l'Ajuntament

Es dona el tret de sortida per la fase final del projecte que posarā a punt els horts per al principi de l’estiu

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, societat, horts socials

22/2/2021

L’alumnat de l’Escola Agrāria presenta les propostes de projecte per als horts socials de l’Ajuntament | Amposta.info A finals de maig o principis de juny els horts ja estaran preparats per a ser utilitzats


Els alumnes de primer de grau mitjā de Producciķ Agroecolōgica de l’Escola Agrāria han desenvolupat el disseny dels Horts Socials de l'Ajuntament d'Amposta, de setembre a febrer, dintre el marc de l'assignatura Periurbana. Durant aquests mesos han tingut tres reunions de coordinaciķ amb l'Ajuntament, amb els tčcnics municipals responsables del projecte per tal de cončixer les necessitats del projecte. Divendres 19 de febrer, el projecte va culminar amb la presentaciķ de les propostes finals de disseny per als horts dels alumnes.

El següent pas del projecte és la creaciķ d'un grup de treball amb membres de l'Escola Agrāria i membres de l'Ajuntament de l'ārea de Serveis Socials i la regidoria de Medi Natural. Aquest grup de treball acabarā de definir quin és el disseny que s'executa i els alumnes de segon de grau mitjā i del grau superior de Paisatgisme i Medi Rural duran a terme la implementaciķ d'aquests horts durant el que queda de curs. D'aquesta manera, "a finals de maig o principis de juny els horts ja estaran preparats per a ser utilitzats", explica Carla Bonfill, regidora de Medi Rural.

Les setmanes vinents, des de serveis socials, es té prevista la publicaciķ de la convocatōria perquč les persones interessades puguin fer les solˇlicituds per a obtenir una parcelˇla. Aquestes parcelˇles seran individuals o familiars o també es reservaran per a entitats. L'Ajuntament també es reservarā una parcelˇla per a impartir cursos i tallers.


Per: Redacciķ

Foto: Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info