AMPOSTA FAS GOIG

Ciutat | L’alumna d’Esardi Sanda Nàgera, dissenya el cartell de la 57a Fira de Mostres 2017

La fira multisectorial d’Amposta tindrà lloc del 6 al 10 de desembre

etiquetes   Notícies, Ciutat, Amposta

7/11/2017

Ciutat | L’alumna d’Esardi Sanda Nàgera, dissenya el cartell de la 57a Fira de Mostres 2017 | Amposta.infoL'ambient d'una Fira de Mostres, amb un passadís atapeït de gent diferent, amb interessos diferents que es barregen i es relacionen en un únic espai. És el tema central del cartell de Fira de Mostres 2017, que enguany tindrà lloc del 6 al 10 de desembre. El cartell, que utilitza la tècnica del collage, és de l'estudiant d'Esardi Sandra Nàgera, qui s'ha inspirat en el seu propi record, “ja que com a ampostina, molts cops ha passejat per aquests passadissos”.

El cartell està centrat en el públic que cada any visita la fira i sense el qual aquesta no tindria sentit”, explica l'autora del cartell, qui també assenyala que al cartell s'han treballat els conceptes de “diversitat, barreja, relacions i ambient”.

Aquesta diversitat s'ha treballat amb nombroses i variades siluetes, diferents colors i materials. “Hi ha una dona que marxa satisfeta amb la seva compra, un grup d'amics que s'ha parat al passadís comentant un producte nou que han vist en un estand, una nena contenta amb el globus que li han regalat, una parella festejant, el fotògraf que immortalitza el moment, el pare amb el cotxet buscant a la dona... grans i petits, tots visiten la fira”, afegeix.

Enguany la Fira arriba a la seua 57a edició. Tindrà lloc del 6 al 10 de desembre i treballa amb les mateixes xifres habituals: 5.000 m2 d'exposició coberta i 25.000 m2 d'exteriors.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info