BIGMAT, la botiga del bricolatge i la reforma

L'actor Àlex Casanovas serà l'encarregat de llegir el manifest del Dia Mundial del Teatre a Amposta

Organitzat per l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta (EtcA), l’acte tindrà lloc el pròxim dijous 23 a l’auditori de la Fila. A més del manifest, l’actor també impartirà una xerrada.

14/3/2017

L’actor Àlex Casanovas serà l’encarregat de llegir el manifest del Dia Mundial del Teatre a Amposta | Amposta.infoEl pròxim 23 de març se celebrarà el Dia Mundial del Teatre i un any més, l'Escola de Teatre i Circ d'Amposta (EtcA), se suma a la celebració amb l'organització de diferents actes. El primer serà el mateix dijous 23 amb un convidat especial, l'actor Àlex Casanovas, que serà l'encarregat de llegir el manifest 2017 i d'impartir la xerrada “Arts escèniques: de quina professió estem parlant?”

La xerrada es farà a l'auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta a les 8 del vespre i l'entrada és gratuïta, prèvia inscripció a etca.info@gmail.com / 657931625 ( whatsapp).

Àlex Casanovas és un actor català de teatre, cinema i televisió. Professionalment debuta l'any 1985 amb el muntatge de la companyia de teatre infantil La Trepa Pum xiviricu. Destaca la seva participació en muntatges teatrals com El despertar de la primavera, Antígona, El misantrop, El banquet de Plató; El zoo de cristal, Pel davant i pel darrera o Un tranvía llamado deseo, El mercader de Venècia i Dispara/Agafa tresor/Repeteix, entre moltes altres.

També ha treballat en diverses produccions televisives, com El cor de la ciutat; Majoria absoluta; Temps de silenci; La memòria dels Cargols; Nissaga de poder; La vida en un xip; Glasnost o Vostè jutja. Pel que fa al cinema, una de les seves últimes interpretacions ha estat a la pel·lícula Fènix 11·23, per la qual va estar nominat als Premis Gaudí de 2013. També ha participat a Susanna (1995), i Kika (1993), de Pedro Almodóvar.


Representació de Shakesperience per als alumnes de 1er i 2n d'ESO

Els actes continuaran el dilluns 27 i també a l'auditori de la Fila, amb els dos passis de l'espectacle “Shakesperience” i la presentació del projecte escènic 2017 “Vés-te'n a ….” a càrrec del grup de Teatre Juvenil de l'EtcA. El primer passi serà a les 11 del matí i anirà adreçat als alumnes de 1er i 2on d'ESO dels instituts d'educació secundària d'Amposta i el segon, a les 6 de la tarda, està adreçat al públic en general, en tots dos casos, l'entrada és gratuïta.


El Dia Mundial del Teatre va ser creat el 1961 per l'Institut Internacional del Teatre (ITI) i se celebra anualment el 27 de març pels centres ITI i la comunitat teatral internacional. Diversos esdeveniments teatrals nacionals i internacionals són organitzats per commemorar aquesta ocasió. Un dels més importants és la circulació del Missatge Internacional del Dia Mundial del Teatre a través del qual, per invitació de l'ITI, una figura important en el món comparteix les seves reflexions sobre el tema del Teatre i la cultura de la pau.

restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info