AMPOSTA FAS GOIG

Aldelis fitxa com a ambaixadora a Aina Cid, diploma olímpic en rem

L’esportista de rem Aina Cid Centelles, diploma olímpic a la prova de dos sense timoner als Jocs Olímpics de Tòquio, serà la nova ambaixadora de la marca Aldelís fins al 2024

etiquetes   noticies, comarca, esport, amposta

11/3/2022

Aldelis fitxa com a ambaixadora a Aina Cid, diploma olímpic en rem | Amposta.info L’esportista olímpica Aina Cid


Aldelís ha aconseguit un acord de patrocini amb Aina Cid Centelles (Amposta, 1994) , diploma olímpic en rem als passats Jocs Olímpics de Tòquio 2020 celebrats l’any passat. Durant els propers 3 anys i fins a les Olimpíades de París 2024, Aina serà l’ambaixadora de la marca Aldelís.

Amb aquest patrocini, Aldelís vol donar suport a l’esport, fent especial èmfasi en l’esport femení, posant en valor totes les esportistes que entrenen, competeixen i aconsegueixen complir reptes increïbles en qualsevol disciplina esportiva, fins i tot en les menys conegudes, com a reconeixement a la realització de qualsevol activitat esportiva. El rem és un dur esport aquàtic olímpic, de baix impacte, i molt beneficiós per a la salut. Millora la resistència física, redueix l’estrès i millora la cooperació.

A través d’aquesta col·laboració amb Aina, Aldelís reforça la seva estratègia i el seu compromís amb la salut, la nutrició i el benestar (ODS Nº3), fomentant valors com el treball en equip, l’esforç, la disciplina i la capacitat de superació.

Aina, de 27 anys, compta amb una àmplia trajectòria en rem: va ser medalla de bronze al Campionat del Món de Rem el 2018, es va proclamar Campiona d’Europa el 2019, a més de dues medalles europees més el 2020 i 2021. Ha participat a els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016 i en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020, a la prova de dos sense timoner aconseguint en ambdós esdeveniments, diploma olímpic.

Com a ambaixadora d’Aldelís, Aina col·laborarà amb la marca a través dels seus RRSS compartint diferents moments a la vida de l’esportista com ara entrenaments, rutines i hàbits alimentaris. L’objectiu d’Aldelís és visibilitzar l’esforç i la dedicació que una esportista com Aina ha de fer cada dia per assolir els seus objectius i objectius: esforç, disciplina i capacitat de superació. Visibilitzar el dia a dia d’Aina és donar suport i fomentar l’esport femení ampliant la participació de les dones al context social i professional reforçant el compromís de la marca amb la igualtat d’oportunitats.


Sobre Aldelís

Aldelís és la marca amb què comercialitzen els seus productes Aus Nobles i Derivats, empresa pertanyent al grup Padesa i dedicada a la producció d’elaborats a base de pollastre i gall dindi. Gràcies a la integració amb Padesa, el grup controla tot el cicle productiu, garantint l’origen de la seva primera matèria, així com la traçabilitat de les seves elaboracions.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info