Un Nadal de rasca i guanya!! Fins a 20.000€ en premis - FECOAM

L'Ajuntament ven una parcel·la de 3.500 metres quadrats de l'Oriola per a l'ampliació d'una empresa ampostina

És una de les cinc parcel·les que el consistori va posar a la venda a preu assequible per afavorir la implantació empresarial en aquesta zona industrial de la ciutat

23/1/2019

L’Ajuntament ven una parcel·la de 3.500 metres quadrats de l’Oriola per a l’ampliació d’una empresa ampostina | Amposta.info La parcel·la venuda té una superfície de 3.500 metres quadrats. Foto: cedida


Aquest passat dilluns 21 de gener, l'Ajuntament d'Amposta va formalitzar la venda d’una de les 5 parcel·les al polígon industrial de l’Oriola que l'entitat va posar a la venda a preu assequible per afavorir la implantació empresarial. Es tracta de 3.500 metres quadrats de terreny adquirits per l’empresa Probodelt, que, amb l'objectiu d’ampliar la seva activitat, ha fet l’aposta de traslladar-se a sòl industrial amb garanties de millorar el seu posicionament al mercat. La venda s’ha fet a un preu de 21 euros el metre quadrat, per un total de 92.000 euros iva inclòs.

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, va avançar que les darreres setmanes dues empreses han adquirit sòl industrial per implantar-se al polígon de l’Oriola, una amb una superfície d’uns 13.000 metres quadrats i l’altra amb 6.500 metres quadrats, provinents del BBVA i a un preu entre 21 i 25 euros per metre quadrat. «En total, 23.000 metres quadrats de l'Oriola passen a mans de tres empres privades que ampliaran la seva activitat o bé la instal·laran de nou», diu Tomàs, «i això es traduirà en nova activitat econòmica a la ciutat».

«Aquesta política pública pel que fa als polígons, juntament amb el pla de polígons que s’està treballant en un conveni en PIMEC, fa que a mitjà termini passem del tancament d’empreses i solars industrials en mans d’entitats bancàries sofert la darrera legislatura, a noves activitats i dinamisme als dos polígons. Les polítiques d’empresa són polítiques de mig i llarg termini, i estem assentant les bases per un futur sòlid a la nostra ciutat i a la comarca del Montsià», afegia l’alcalde d’Amposta Adam Tomàs.


Un Nadal de rasca i guanya!! Fins a 20.000€ en premis - FECOAM


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info