Rutes guiades Turisme Amposta. Descobreix el patrimoni natural i cultural del territori

L'Ajuntament destina 20.000 euros a les ajudes a l'emprenedoria

Oberta la convocatòria per a sol·licitar els ajuts a projectes municipals d’autoocupació, que es podran demanar fins l’1 d’octubre del 2018

19/3/2018

L’Ajuntament destina 20.000 euros a les ajudes a l’emprenedoria | Amposta.info


La Junta de Govern Local de dilluns 19 de març va aprovar la convocatòria dels ajuts a projectes municipals d'autoocupació que aquest 2018 destinen 20.000 per subvencionar projectes emprenedors iniciats durant el 2017. Es tracta d'unes ajudes que la regidoria d'Empresa i Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Amposta impulsa perquè els emprenedors i autònoms puguin fer front a despeses diverses per la implantació d'un negoci com la gestoria, les quotes d’autònom o els rebuts del lloguer, entre d'altres.

Aquests ajuts, que es poden sol·licitar emplenant l'imprès que es pot trobar a la pàgina web de l'Ajuntament d'Amposta, van dirigits a persones que trobant-se en situació d'atur i estiguin empadronades a Amposta hagin iniciat durant el 2017 una nova activitat econòmica com a treballadors i treballadores autònoms (empresaris i empresàries individuals, socis de Comunitats de Béns i Societat Civil Privada) o noves persones sòcies de cooperatives de treball associat amb alta al RETA (Règim Especial de Treballadors Autònoms).

El 2017, quan es van implementar aquestes subvencions, l’Ajuntament va concedir més de 9.000 euros en ajuts a projectes municipals d’autoocupació iniciats al 2016. En concret, va subvencionar cinc emprenedors que van iniciar el seu propi projecte empresarial i van donar-se d’alta a la Seguretat Social com autònoms.


Un Nadal de rasca i guanya!! Fins a 20.000€ en premis - FECOAM


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info