CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

L'Ajuntament contractarà cinc joves titulats universitaris a través del programa Primera Experiència professional en les administracions

La previsió és que es puguin incorporar al mes de març

etiquetes   noticies, ciutat, ocupacio, ajuntament amposta, amposta

24/1/2023

L’Ajuntament contractarà cinc joves titulats universitaris a través del programa Primera Experiència professional en les administracions | Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta contractarà cinc joves titulats universitaris a través del programa Primera Experiència professional en els administracions públiques. Aquest programa està subvencionat per Servei Públic d'Ocupació de Catalunya a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU i està gestionat des de l'Àrea de Desenvolupament Social i econòmic de l'Ajuntament d'Amposta. Les àrees o departaments de l'Ajuntament on s'incorporaran aquests joves seran: Activitats, Obres i Urbanisme, Polítiques Ambientals, Informàtica i telecomunicacions i Turisme. La previsió és que es puguin incorporar al mes de març.

Les persones que siguin contractades hauran de ser desocupades inscrites com a demandants d'ocupació en el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, joves més grans de 16 i menors de 30 anys. A més, hauran de complir els requisits per a formalitzar un contracte per a l'obtenció de la pràctica professional.

També hauran d'acreditar la possessió d'un títol universitari o d'un títol de grau mitjà o superior, especialista, màster professional o certificat del sistema de formació professional, d'acord amb el previst en la Llei Orgànica 5/2002, de 19 de juny, de les Qualificacions i de la Formació Professional, així com amb els qui posseeixin un títol equivalent d'ensenyaments artístics o esportives del sistema educatiu, que habilitin o capacitin per a l'exercici de l'activitat laboral. També s'inclou la possessió d'un certificat de professionalitat que habiliti per a l'exercici professional.


Per: Redacció


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info