SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

L'Ajuntament d'Amposta contracta tres treballadors durant 12 mesos dins el programa Treball i Formació - Línia Ucraïna

També s’han contractat dos dones dins la Línia Dona

etiquetes   noticies, ciutat, ocupacio, amposta

2/3/2023

L’Ajuntament d’Amposta contracta tres treballadors durant 12 mesos dins el programa Treball i Formació - Línia Ucraïna | Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta ha contractat a 3 persones durant 12 mesos en el marc del programa Treball i Formació – Línia Ucraïna subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat per la Conferència Sectorial d'Ocupació i Afers Laborals del Ministeri de Treball i Economia Social de l'any 2022. Aquesta línia preveu, a més de la contractació, actuacions de formació en competències lingüístiques. L'objectiu del programa, i doncs, la contractació, és millorar l'ocupabilitat de persones demandants d'ocupació no ocupades, provinents d'Ucraïna, a les quals se'ls hagi concedit la protecció temporal, amb la targeta d'identificació d'estranger o bé la resolució de concessió que indiqui que es tracta del permís de protecció temporal.

Així mateix, ahir també van iniciar els contractes de treball de 2 dones, que en un termini màxim de 12 mesos, prestaran serveis a l'Ajuntament d'Amposta, en el marc del programa Treball i Formació – Línia DONA subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat per la Conferència Sectorial d'Ocupació i Afers Laborals del Ministeri de Treball i Economia Social de l'any 2022. Aquesta convocatòria, preveu a més de la contractació, accions de formació. Sent l'objectiu de la contractació, i doncs, el programa, facilitar experiències professionals a un sector de població, com són les dones, de manera que es facilitin les transicions posteriors al mercat de treball ordinari.

Per tal de conèixer més informació sobre el Programa Treball i Formació – Línia DONA o Línia Ucraïna, podeu consultar a la pàgina web de Lo Sindicat, o trucar a l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic (977 70 40 27) de l'Ajuntament d'Amposta.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info