MiYOSMART, la forma intel·ligent de tractar la miopia dels teus fills. Segura, eficaç i no invasiva.

L'Ajuntament atorga 8.310 euros en subvencions per a la rehabilitació d'habitatges

Els sis projectes subvencionats, cinc d’eliminació de barreres arquitectòniques, han suposat una inversió de prop de 36.000 euros

7/8/2019

L’Ajuntament atorga 8.310 euros en subvencions per a la rehabilitació d’habitatges | Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta ha atorgat 8.310 euros en subvencions per a sis projectes de rehabilitació i millora d'habitatges, cinc dels quals són per a l'eliminació de barreres arquitectòniques, mentre que l'altre ha esta per a l'arranjament de una coberta. Aquests sis projectes han generat una inversió total de prop de 36.000 euros. L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha posat en valor tant la inversió total que suposen les sis obres impulsades per particulars, com que el gran volum hagi estat destinat a la millora de l'accessibilitat i l'eliminació de barreres arquitectòniques.

L'Ajuntament d'Amposta va impulsar aquestes bases l'any 2017 vinculades a la recuperació d'habitatge als barris més antics de la ciutat, però l'any 2018 les va ampliar a tota Amposta. Existeixen tres programes diferenciats. El primer programa afecta les actuacions de conservació i sostenibilitat de les cobertes, ja sigui per rehabilitació com per la millora de l'eficiència tèrmica dels edificis, el segon tracta sobre ajuts en la conservació i la sostenibilitat en façana i n'hi ha un especial per a aquells edificis que donin al canal de la dreta de l'Ebre. Per finalitzar, l'últim programa és per a tractar les millores en l'accessibilitat als habitatges i la supressió de barreres arquitectòniques.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info