MiYOSMART, la forma intel·ligent de tractar la miopia dels teus fills. Segura, eficaç i no invasiva.

L'Ajuntament d'Amposta renova el Segell Infoparticipa a la transparčncia en la comunicació

Amb gairebé dos punts més que l’any passat, la web municipal compleix en un 96,15% els requisits del segell que atorga la UAB

14/3/2019

L’Ajuntament d’Amposta renova el Segell Infoparticipa a la transparčncia en la comunicació | Amposta.info El regidor Pau Cid va recollir el guardó. Foto: cedida


Per quart any consecutiu, l'Ajuntament d'Amposta ha rebut el Segell Infoparticipa 2018 a la qualitat i transparčncia en la comunicació. Un reconeixement que avalua la informació de les webs municipals, atorgat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Facultat de Cičncies de la Comunicació de la Universitat Autňnoma de Barcelona (UAB).

En aquesta edició l'Ajuntament d'Amposta ha millorat el percentatge assolit en les edicions anteriors (que l'any 2018 havia estat el 94,23%), pujant fins al 96,15%, donant resposta positiva a 50 dels 52 indicadors. El segell el van recollir, el dimecres 13 de març, el regidor de Noves Tecnologies, Transparčncia, Eficičncia i Sostenibilitat Energčtica, Pau Cid, juntament amb el regidor de Mitjans de Comunicació i Festes, Ramon Bel.

El Segell Infoparticipa a la qualitat i transparčncia en la comunicació és un guardó que s'entrega des del 2013. En aquesta cinquena edició s'han definit 52 indicadors en forma de pregunta, distribuďts en cinc grans blocs: quin són els representants polítics, com es gestionen els recursos col·lectius, com es gestionen els recursos econňmics (pressupostos, salaris, contractacions, subvencions), quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius i quines eines s'ofereixen per a la participació ciutadana.


L’Ajuntament d’Amposta renova el Segell Infoparticipa a la transparčncia en la comunicació | Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrňnic
Informació i avís legal

Amposta.info