BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

L'Ajuntament d'Amposta posa en marxa un programa per enfortir els vincles entre pares i fills de secundāria

El programa ’Límits’ estā destinat a la prevenciķ en l’āmbit de les addiccions

etiquetes   salut, societat, amposta

27/12/2019

L’Ajuntament d’Amposta posa en marxa un programa per enfortir els vincles entre pares i fills de secundāria | Amposta.info


Incrementar les relacions familiars i disminuir la conflictivitat entre pares i fills. Aquest és l'objectiu que mou el programa ‘Límits', que pretén millorar la comunicaciķ i enfortir els llaįos i vincles entre els pares i fills. ‘Límits' estā destinat a la prevenciķ en l'āmbit de les addiccions i va dirigit a mares i pares de l'alumnat de secundāria. El projecte, desenvolupat per professionals de la Fundaciķ AEC GRIS, consta de tres sessions, una per setmana, amb una durada d'una hora i mitja cadascuna. Aquestes reunions serveixen per capacitar als pares i mares en l'establiment de les normes i supervisiķ de la conducta, amb pautes clares i coherents a fi d'utilitzar mčtodes de disciplina positiva i incrementar les estratčgies de resoluciķ de problemes en l'educaciķ dels fills.

L'assistčncia a les sessions és lliure i voluntāria i es realitzarā en els centres educatius que s'adhereixin al programa. En la primera fase, seran els pares i mares de l'Institut Ramon Berenguer IV qui comenįaran amb aquestes reunions.

El programa ‘Límits', dut a terme per l'ārea de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Amposta, compta amb la colˇlaboraciķ de les diferents AMPES i centres educatius de secundāria.


Per: Redacciķ

Foto: Amposta.cat


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info