AMPOSTA FAS GOIG

L'Ajuntament d'Amposta posa en marxa càpsules formatives de comerç online

En el marc del Pla de Dinamització Comercial A la Vora s’oferiran vuit cursos gratuïts online perquè els comerços puguin fer el salt a la venda a través d’Internet

etiquetes   formació, comerç, amposta

30/3/2020

L’Ajuntament d’Amposta posa en marxa càpsules formatives de comerç online | Amposta.info


"La crisi del COVID-19 ens ha demostrat que la venda per Internet ha de ser una gran aliada del comerç de proximitat", assenyala la regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho. "El comerç on-line, en l'estat d'alarma i la situació de confinament, està permés i cal que el comerç de proximitat faci el salt també a aquesta plataforma de venda", diu, "a Amposta ja tenim el MarketPlace, que funciona des de fa un any, i hem vist com aquests darrers dies molts comerços de la ciutat s'hi han interessat".

És per això que des de la regidoria de Comerç i Mercat Municipal, a través del Pla de Dinamització Comercial A la Vora s'oferiran, des de dilluns 30 de març i fins dimecres 8 d'abril fins a 8 càpsules gratuïtes (una al dia) amb l'objectiu que els comerços que ja estan inscrits al MarketPlace o aquells que vulguin fer-ho, puguin formar-se en aspectes com la creació de contingut de qualitat o la promoció de la botiga online.

Els comerços que vulguin seguir les formacions només han d'inscriure's a www.pymeralia.com/cursos-gratuitos-marketplace-webinars. Tots els cursos són gratuïts i es faran de 10 a 10.30 a través de pymeralia.com

El MarketPlace d'Amposta (amposta.market) es va posar en funcionament tot just fa un any, coincidint amb la Setmana del Comerç. Actualment ja hi ha 23 comerços oferint productes i, segons explica Sancho, aquests darrers dies s'han rebut moltes peticions d'informació.


Per: Redacció

Foto: Pixabay


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info