BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

L'Ajuntament d'Amposta, l'Hospital Comarcal d'Amposta i la Fussmont colˇlaboren amb el Projecte Emma

Han adquirit 800 polseres solidāries per a donar a les treballadores i treballadors i difondre així el Projecte Emma de recerca i investigaciķ sobre el cāncer de mama que desenvolupen investigadors de l’Ebre

etiquetes   projecte emma, solidatitat, recerca, ajuntament

28/8/2020

L’Ajuntament d’Amposta, l’Hospital Comarcal d’Amposta i la Fussmont colˇlaboren amb el Projecte Emma  | Amposta.info

L'Ajuntament d'Amposta, l'Hospital Comarcal d'Amposta i la Fussmont han adquirit un total de 800 polseres solidāries del Projecte Emma a l'empresa Homatic Vending per a colˇlaborar amb aquest projecte de recerca en cāncer de mama, impulsat pel grup de recerca en patologia oncolōgica i bioinformātica de la Gerčncia Territorial de les Terres de l'Ebre de l'Institut Catalā de la Salut. Així, les tres entitats fan una aportaciķ total de 800 euros a Homatic Vending, empresa que colˇlabora amb el Projecte Emma amb l'elaboraciķ i venda a les seves māquines d'aquestes polseres. La donaciķ dels 800 euros es farā arribar íntegrament als impulsors del projecte.


L’Ajuntament d’Amposta, l’Hospital Comarcal d’Amposta i la Fussmont colˇlaboren amb el Projecte Emma  | Amposta.info


Les polseres van acompanyades d’un codi QR que, un cop llegit, porta a fer una aportaciķ econōmica per a la recerca. L'alcalde d'Amposta, Adam Tomās, va dir que l'adquisiciķ de les "és una manera de fer una aportaciķ econōmica a la recerca, colˇlaborar en la difusiķ del projecte entre tot el personal, i a la vegada animar a altres institucions que facin el mateix que nosaltres". L'alcalde va agrair a l'empresa Homatic Vending la seva implicaciķ en al projecte i va encoratjar els investigadors en la seva tasca.


Font: Ajuntament d'Amposta


EbreActiu, revista d’oci actiu


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info