EbreActiu, revista d´oci actiu

L’Ajuntament d’Amposta facilitarà 79 contractes laborals amb 440.000 euros d’ajuts del SOC

Una setantena dels contractes es faran a través del programa 30 Plus

etiquetes   noticies, ciutat, ocupacio, treball, economia, amposta

26/9/2022

L’Ajuntament d’Amposta facilitarà 79 contractes laborals amb 440.000 euros d’ajuts del SOC | Amposta.info


L’Ajuntament d’Amposta té previst facilitar la contractació de 79 persones gràcies a 440.000 en ajuts de diversos programes del Servei d’Ocupació de Tarragona. El gruix d’aquestes contractacions, que es canalitzaran des de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i la Fussmont correspon, principalment, al programa 30 Plus del SOC. Seran uns 70 contractes que faran empreses del territori amb una durada d’un any. Les empreses reben una subvenció de 1.166,67 euros al mes per jornada completa o la part proporcional en funció de la jornada parcial prevista, pels mesos de durada del contracte fins a un màxim de nou. Previst que comenci a l’octubre, el programa té una subvenció de 228.649,38 euros.

A banda d’aquest programa, l’Ajuntament també contractarà durant un any a cinc persones a través del programa Treball i Formació per a joves tutelats i extutelats -TRFO –Joves-. Per a aquesta acció en concret, l'àrea ha rebut una subvenció de 121.400 euros del SOC. Finalment, la Fussmont ha rebut una subvenció de 91.480 euros per a la contractació de quatre persones, també en el marc del programa TRFO en la línia Joves tutelats i extutelats.

Segons el consistori, durant els darrers set anys les empreses amb les quals col·labora a l'àrea de Desenvolupament Social i Econòmic han rebut més de 3,5 milions d'euros en ajuts i subvencions, possibilitant la inserció laboral d'unes 165 persones de mitjana per any.


Per: Redacció

Foto: Pixabay


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info