EbreActiu, revista d´oci actiu

L'Ajuntament d'Amposta destina 205.000 euros a 15 entitats esportives

Signats els convenis de col·laboració entre l’Ajuntament i les associacions esportives de la ciutat

9/3/2018

L’Ajuntament d’Amposta destina 205.000 euros a 15 entitats esportives | Amposta.info La signatura dels convenis s’ha fet al Saló de Plens de l’Ajuntament

Quinze entitats esportives d'Amposta van signar aquest passat dimecres 7 de març, els seus convenis de col·laboració amb l'Ajuntament d'Amposta. Uns acords segons els quals l'administració local fa una aportació econòmica perquè aquestes entitats desenvolupin la seva activitat. En total, el consistori ampostí hi ha destinat enguany 205.000 euros, la mateixa xifra que fa un any, es va incrementar la partida amb un 25%.

Aquesta quantitat total es distribueix entre les entitats en funció de l'activitat que fa cada associació”, assenyala l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, qui posa en valor la tasca d'aquests clubs esportius en el desenvolupament de projecte esportiu de la ciutat. Per la seva banda, el regidor d'Esports, Marc Fornós, va recordar la implicació i el treball que cada dia fan els membres de les entitats des del voluntariat. 

Les entitats amb les quals s'han rubricat aquests convenis de col·laboració són Club Nàutic Amposta, CE Sala Esgrima Amposta, Unió Atlètica Montsià, Club Natació Amposta, Club Handbol Amposta, Club Futbol Amposta, Club Futbol Sala Amposta, Club Bàsquet Amposta, Club Hoquei Patí Amposta, Club Tir Amposta, Club BTT Montbike, Club Esportiu Àngel-Apasa, Los Taus RCTE, AE Veterans CFA, Motoclub Amposta. 


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info