Centre Òptic l´Esguard. Gratis les teves segones ulleres de sol (consulta condicions als nostres centres. Promoció vàlida fins al 10/9/2022)

Aida Barba i Aiona Ponce, Pubilla i Pubilleta Major 2017

Van ser elegides aquest passat dissabte durant l’acte de presentació de les pubilles

24/7/2017

Aida Barba i Aiona Ponce, Pubilla i Pubilleta Major 2017 | Amposta.info Aida Barba i Aiona Ponce, Pubilla i Pubilleta Major 2017


Aida Barba Masip, representant de la Penya Espanyolista Baix Ebre-Montsià i Ainoa Ponce Miró, representant de l'Associació Cultural Bou Capllaçat, són les noves Pubilla i Pubilleta Major.

L'elecció es va fer aquest passat dissabte la nit al pavelló firal i va anar precidida de la presentació de les 36 pubilles i 22 pubilletes que representaran a les diferents entitats ampostines a partir de l'11 d'agost, quan començaran les Festes Majors d'Amposta.

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs,així con el regidor de Festes, Ramon Bel, van animar a tots els ciutadans i ciutadanes a participar als nombrosos i variats actes que s'han programat per a la Festa Major, la major part dels quals de caràcter gratuït. Tant l'alcalde com el regidor, van agraïr l'esforç dels voluntaris, entitats, associacions i clubs per la seua implicació en l'activitat social i cultural de la ciutat.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info