Eports Ample de Banda i Internet

Agrupar els tributs municipals i fraccionar-ne el pagament en nou mensualitats

Els contribuents interessats en sol·licitar aquest nou servei de cara a l’any 2018 poden fer-ho fins al proper 31 de desembre de 2017

etiquetes   Notícies, Ciutat, Amposta, Base, Impostos

17/11/2017

BASE-Gestió d'Ingressos, organisme autònom de la Diputació de Tarragona, ha creat el Compte de Pagament Personalitzat, una eina que permetrà als contribuents agrupar diferents tributs municipals en un compte comú i fragmentar-ne el pagament en nou mensualitats sense interessos.

Els contribuents interessats en sol·licitar aquest nou servei de cara a l'any 2018 poden fer-ho fins al proper 31 de desembre via telemàtica a la web de BASE, www.base.cat, en qualsevol de les 39 oficines de Base repartides pel territori, o bé a les Oficines de l'Ajuntament.

El Compte de Pagament Personalitzat facilita el pagament en 9 mensualitats (del febrer a l'octubre) dels tributs en venciment periòdic i període voluntari que el subjecte hagi de satisfer al llarg d'un exercici. Els tributs inclosos en aquest Compte són l'impost d'Activitats Econòmiques, sobre Béns Immobles (Rústica i Urbana), sobre Vehicles de Tracció Mecànica i la taxa de recollida d'escombraries.


Agrupar els tributs municipals i fraccionar-ne el pagament en nou mensualitats | Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info