SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

L'Agència de Desenvolupament del Montsià organitza la 1a Jornada d'Innovació al sector primari

La jornada té com a finalitat sensibilitzar a productors i restauradors sobre la importància del producte de km0

etiquetes   noticies, montsia, amposta, sector agroalimentari, pagesia, jornades

17/11/2021

L’Agència de Desenvolupament del Montsià organitza la 1a Jornada d’Innovació al sector primari  | Amposta.info


Conèixer el nou paradigma del món rural i sensibilitzar a productors i restauradors sobre la importància del producte de KM0, aquesta és la finalitat de la primera Jornada d'Innovació al sector primari que ha organitzat l'Agència de Desenvolupament del Montsià.

La jornada, que es durà a terme demà dijous 18 de novembre a les 10 del matí a l'Oficina de Turisme d'Amposta, va adreçada a productors, empreses del sector i comerços del territori. Les persones interessades es poden inscriure de manera gratuïta a través del correu electrònic: puntempresa@montsia.cat.

Consistirà d'un seguit de ponències per conèixer el nou paradigma lligat a les noves tendències basades en la sostenibilitat, l'economia circular, la cooperació, la producció i el consum ecològic i de proximitat.

La sessió també pretén emfatitzar la importància del paper de la dona en aquest sector. «Comptarem amb l'experiència de dos casos d'èxit del territori, que justament són dones. Per un costat tindrem el cas de Meritxell Jardí, que fa Kensho Sake a partir d'arròs ecològic i és membre de l'Associació de Dones del Món Rural. Per l'altre costat, tindrem l'exemple de Marian Drago d'Espai Haruna, que fa olis i sabons a partir de productes primaris, i ens farà una petita demostració dels seus productes», explica el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig.

La trobada també comptarà amb la participació d'Isabel Villalbí, que explicarà com es troba l'ocupació del sector primari, Carlos Garcia, de Fèrtils, qui parlarà de l'Agricultura regenerativa i Albert Guzmán i Daniel Montoya, de Lo Rebost Ecològic que tractaran la visió de la cooperació entre productors i restauradors i conclouran l'acte amb un tast dels seus productes.


Per: Redacciórestaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info