CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Afegir Editar < Gestor Cinc patis del Poble Nou s'obriran a les arts escèniques dins la quarta edició d'Art als Patis

També hi haurà un espectacle al pati de l’escola. Serà el cap de setmana del 2 i 3 d’abril

etiquetes   noticies, poble nou, cultura, activitats, amposta, turisme cultural

24/3/2022

Afegir Editar < Gestor Cinc patis del Poble Nou s’obriran a les arts escèniques dins la quarta edició d’Art als Patis | Amposta.info


Circ, màgia, teatre, titelles i dansa. Són algunes de les disciplines que els dies 2 i 3 d'abril ompliran cinc patis del Poble Nou del Delta. Ho faran en el marc de la quarta edició d'Art als Patis, que torna amb normalitat després de la parada del 2020 i l'edició Art fora dels Patis del 2021. Hi participaran diferents companyies de les Terres de l'Ebre, el nord de Castelló i la Franja. "Som territori de cruïlla i això es veu reflectit amb la programació cultural que hem fet per aquesta edició", explica la regidora de Cultura i Memòria Històrica, Inés Martí, qui afegeix que els espectacles es faran a cinc patis del Poble Nou (Can Juvimar, Ca la Pilar, Cal Gasso, Lo Trabucador i Lo Segador). També hi haurà un espectacle al pati de l'escola del Poble Nou.

Els encarregats d'inaugurar el cap de setmana, tal i com detalla el regidor de Poble Nou i Nuclis Aïllats, Agustí Tirado, seran l'Escola de Teatre i Circ d'Amposta (EtCA) el dissabte a les 17h. a l'Ajuntament. A partir de llavors, durant tot el dissabte la tarda hi haurà quatre espectacles: El mirall de l'il·lusió (màgia); Humor de poble (monòleg); Del negre al blan (Poesia a ritme de rumba) i Monopajaroverde. Encontrando el equilibrio (acrobàcies i malabars). Dissabte al matí també hi haurà cercavila pels bars a càrrec eks Gaiters del camí de Sant Jaume. Diumenge serà el torn dels espectacles El soldadet de plom (titelles), Islas errantes (músiques del món) i Memòria de les oblidades (dansa).

L'entrada a un espectacle té un preu de 5 euros, gratuïta fins als 12 anys. Es pot comprar un abonament a 3 patis el mateix dia, per 10 euros. Les entrades anticipades es poden comprar online a amposta.cat/vendaentrades, a l'Ajuntament del Poble Nou d'Amposta i a l'Oficina de Cultura i Festes d'Amposta (caselles exteriors del Mercat). Podreu consultar tot el programa aquí.

Art als Patis està organitzat per l'Ajuntament d'Amposta i Los navegantes, producciones teatrales.


Per: Redacció


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info