Eports Ample de Banda i Internet

Adjudicades les parcel·les dels horts comunitaris a una dotzena de persones i entitats

S’ha atorgat la cessió d’ús a entitats sense ànim de lucre, persones en situació de vulnerabilitat social i a ciutadania en general

etiquetes   noticies, ciutat, amposta

26/8/2022

Adjudicades les parcel·les dels horts comunitaris a una dotzena de persones i entitats | Amposta.info  La convocatòria s'han presentat un total de dotze sol·licituds, 10 de persones individuals i dos entitats sense ànim de lucre


L'Ajuntament d'Amposta ha adjudicat aquest divendres, 26 d'agost, les parcel·les dels horts comunitaris "Lo Tros". A la convocatòria s'han presentat un total de dotze sol·licituds, 10 de persones individuals i dos entitats sense ànim de lucre, que a partir de l'octubre podran cultivar un espai sobre el qual tindran una cessió d'ús de dos anys.

Ubicats al costat del Canal Marítim i amb una superfície de més de 2.000 metres quadrats, els horts comunitaris volen ser un espai educatiu i lúdic, alhora que una nova eina d'integració social. Tal com es va anunciar, hi haurà un total de 40 bancals distribuïts en 20 parcel·les i cada persona o entitat disposarà de dos bancals amb tires de reg per degoteig. Tanmateix, tres d'aquestes parcel·les estaran reservades per a projectes municipals amb la finalitat que es realitzin cursos i tallers oberts a tothom, a més d'una "parcel·la mestra" que gestionarà l'Escola Agrària. "Lo Tros" també comptarà amb un espai comunitari amb una caseta d'eines i una zona de lleure compartida.

Amb els espais adjudicats, està previst que al mes d'octubre es comencin a utilitzar els horts, tot i que prèviament es durà a terme una formació a les persones beneficiàries.


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info