EbreActiu, revista d´oci actiu

Adjudicades les parcelˇles dels horts comunitaris a una dotzena de persones i entitats

S’ha atorgat la cessiķ d’ús a entitats sense ānim de lucre, persones en situaciķ de vulnerabilitat social i a ciutadania en general

etiquetes   noticies, ciutat, amposta

26/8/2022

Adjudicades les parcelˇles dels horts comunitaris a una dotzena de persones i entitats | Amposta.info  La convocatōria s'han presentat un total de dotze solˇlicituds, 10 de persones individuals i dos entitats sense ānim de lucre


L'Ajuntament d'Amposta ha adjudicat aquest divendres, 26 d'agost, les parcelˇles dels horts comunitaris "Lo Tros". A la convocatōria s'han presentat un total de dotze solˇlicituds, 10 de persones individuals i dos entitats sense ānim de lucre, que a partir de l'octubre podran cultivar un espai sobre el qual tindran una cessiķ d'ús de dos anys.

Ubicats al costat del Canal Marítim i amb una superfície de més de 2.000 metres quadrats, els horts comunitaris volen ser un espai educatiu i lúdic, alhora que una nova eina d'integraciķ social. Tal com es va anunciar, hi haurā un total de 40 bancals distribuīts en 20 parcelˇles i cada persona o entitat disposarā de dos bancals amb tires de reg per degoteig. Tanmateix, tres d'aquestes parcelˇles estaran reservades per a projectes municipals amb la finalitat que es realitzin cursos i tallers oberts a tothom, a més d'una "parcelˇla mestra" que gestionarā l'Escola Agrāria. "Lo Tros" també comptarā amb un espai comunitari amb una caseta d'eines i una zona de lleure compartida.

Amb els espais adjudicats, estā previst que al mes d'octubre es comencin a utilitzar els horts, tot i que prčviament es durā a terme una formaciķ a les persones beneficiāries.


Per: Redacciķ

Foto: Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info