Ruta dels platerets i Festa de l’Arròs i la Carxofa d’Amposta

Actuacions de millora de la mobilitat i senyalització dels dos polígons industrials

Aquesta setmana s’està renovant la senyalització horitzontal de l’Oriola; també es reformarà la rotonda d’entrada de Tosses i es renovaran panells informatius de totes les empreses a l’accés de cada polígon

1/3/2019

Actuacions de millora de la mobilitat i senyalització dels dos polígons industrials | Amposta.info Foto: cedida


L'equip de pintura de la Brigada Municipal de l'Ajuntament d'Amposta està treballant aquesta setmana al polígon de l'Oriola per millorar la senyalització vertical d'aquesta zona d'implantació industrial de la ciutat. Una actuació que pinta fins a trenta passos de vianants, vint-i-quatre senyals de direcció, vuit cediu el pas i cinc stops amb l'objectiu de millorar la mobilitat. “Es tracta d'una de les actuacions de millora que es realitzaran als dos polígons industrials de la ciutat i que han estat consensuades amb els empresaris implantats a les dues zones”, explica l'alcalde.

Quant al polígon de l'Oriola, a més del pintat de la senyalització horitzontal, també s'instal·laran per primer cop les senyals indicatives dels carrers i es renovarà el panell informatiu amb totes les empreses implantades a la zona. També al polígon de Tosses es renovarà aquest panell indicatiu. A més a més, en aquesta zona s'ha projectat la reforma de la rotonda d'accés al polígons (davant dels cinemes), “que s'adaptarà a les necessitats de mobilitat que ens han traslladat els empresaris”. “Els nostres polígons presenten mancances bàsiques que arrossegaven de molts anys enrere que calia solucionar per fer-los més competitius”, reconeix Tomàs, “ens hem reunit amb els empresaris; hem escoltat les seves demanes i hem posat fil a l'agulla”.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info