AMPOSTA FAS GOIG

Les activitats per a gent gran reuneixen més de 450 persones al Casal Cívic Ruiz Salgado

S’han programat una trentena d’activitats en el marc del programa del Pla d’Envelliment Actiu

etiquetes   noticies, ciutat, societat, amposta, gent gran, casal civic

18/10/2022

Les activitats per a gent gran reuneixen més de 450 persones al Casal Cívic Ruiz Salgado | Amposta.info


Èxit de les activitats programades durant el primer trimestre del Casal Cívic Ruiz Salgado, en funcionament des del mes de juliol. A hores d'ara, són més de 450 persones les quals participen en alguns dels 30 tallers i cursos que s'han programat en el marc del Pla d'Envelliment Actiu de la ciutat. "S'han alineat la voluntat de l'Ajuntament de treballar amb el Pla d'Envelliment Actiu i les ganes de la gent gran de sumar-se a les activitats programades", celebrava l'alcalde, Adam Tomàs, qui afegia que "el Casal era una aposta d'inversió prioritària que va tardar a arribar, però que el seu èxit s'ha demostrat en poc més de tres mesos". El Casal Cívic Ruiz Salgado va suposar una inversió de dos milions i mig d'euros per al consistori ampostí.

El Casal Cívic és també, des del primer dia, la seu social de l'Associació de jubilats i pensionistes d'Amposta, amb la qual s'organitzen algunes de les activitats. En aquest sentit, Tomàs explicava que l'Associació de Jubilats i Pensionistes ha rebut més de 200 noves altes des de la posada en marxa del nou espai, arribant actualment a prop de 1.500 socis. "És una de les associacions amb més membres de la ciutat i és una satisfacció que les persones grans hagin respost tan bé al que s'organitza en aquest nou espai", afirmava l'alcalde.

En aquesta línia, la regidora de Serveis Socials i Salut, Susanna Sancho, destacava que "per dur a terme moltes de les activitats del programa s'han creat aliances amb entitats de la ciutat com l'Escola d'adults, l'Escola de Teatre i Circ o el Club d'Escacs d'Amposta". Just aquest era, segons comentava la regidora, un dels objectius principals de l'espai.


Activitats trimestrals

Entre les activitats que han tingut més bona acollida aquest trimestre estan les classes de francès, el ball en línia, el curs per aprendre com funciona el telèfon mòbil o el taitxí. Unes accions que es programen de forma trimestral i que, per tant, obren el pagament i les inscripcions cada tres mesos. Totes les activitats organitzades per l'Ajuntament tenen un preu públic d'assistència.

A banda, les sessions de ball del diumenge s'han consolidat amb més de 250 persones que es reuneixen al Casal Cívic cada setmana. Vista la bona acollida, amb l'Associació de jubilats i pensionistes també s'han impulsat sessions de ball extraordinàries per als festius, com la que ja es va dur a terme el 12 d'octubre o les previstes per al 31 d'octubre o el 31 de desembre.


Per: Redacció

Foto: Cedida


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info