Eports Ample de Banda i Internet

Acte d'entrega del Premi Amposta 2020

Els doctors Maria José Rallo i José Antonio Saa van rebre el guardoó aquest passat dissabte

etiquetes   noticies, ciutat, premi amposta, amposta

20/9/2021

Acte d’entrega del Premi Amposta 2020 | Amposta.info Els guardonats amb l'alcalde d'Amposta i el regidor de Mitjans de Comunicació


L'auditori Octavi Ruiz de la Lira Ampostina va acollir aquest passat dissabte l'acte d'entrega del Premi Amposta, un guardó que atorguen els mitjans de comunicació local. En l'edició 2020 els premiats han estat els doctors Maria José Rallo i José Antonio Saa, en reconeixement a la seva tasca en la gestió de la pandèmia de la covid-19, un reconeixement que en els seus parlaments van fer extensiu a tots els professionals del sector sanitari.

Llicenciada en Medicina i cirurgia el 1991 i amb l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària des de 1997, Maria José Rallo és directora de l'Hospital de Tortosa des de l'1 de desembre de 2018, quan tamé va assumir la direcció mèdica d'aquest hospital. Abans, havia sigut cap del Servei d'Urgències. La seva experiència assistencial també l'ha fet conèixer en primera persona l'Atenció Primària a les Terres de l'Ebre, com a resident i metgessa especialista, i també la resta de proveïdors sanitaris del territori, com ara els hospitals de Móra d'Ebre, Amposta i SEM. Durant la gestió de la pandèmia, ha sigut una de les cares visibles en les rodes de premsa realitzades per la gerència territorial de Salut a les Terres de l'Ebre.

Pel que fa a José Antonio Saa, jubilat des del gener de 2021, ha estat al capdavant de l'Hospital Comarcal d'Amposta els darrers vint anys com a director mèdic, fent possible la transformació que ha experimentat el centre hospitalari d'Amposta durant aquestes dues dècades. Saa també va estar al cap davant de l'Hospital en el moment de l'esclat de la pandèmia i quan aquest es va preparar per a poder donar resposta a l'increment de positius.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info