Eports Ample de Banda i Internet

Acabat el mural d'Amposta Ciutat Diversa

L’ha pintat l’alumnat de batxillerat artístic del Ramon Berenguer IV, ESARDI, PFI Lo Pont, IFE de l’IES Montsià i APASA, conjuntament amb la ciutadania que ha volgut participar

etiquetes   noticies, ciutat, amposta ciutat diversa

1/12/2021

Acabat el mural d’Amposta Ciutat Diversa | Amposta.info


El mural d'Amposta Ciutat Diversa ja està acabat. Des de la segona quinzena de novembre, l'alumnat de batxillerat artístic del Ramon Berenguer IV, Esardi, PFI Lo Pont, IFE de l'IES Montsià i APASA, així com la ciutadania en general, s'ha encarregat de pintar un mural que representa la diversitat de la ciutat. El treball, ubicat al pàrquing de l'avinguda de la Ràpita, està basat en l'obra guanyadora del primer concurs d'Art Mural Amposta Ciutat Diversa, un acte celebrat a l'abril que va recaure en la proposta de la llavors estudiant de batxillerat artístic del Ramon Berenguer IV, Sofia Cherta.

El mural es va inaugurar el passat 27 de novembre amb una festa on tothom va poder participar en la pintura. Així i tot, fins aquesta setmana no s'han pogut finalitzar els treballs, endarrerits a conseqüència de les condicions meteorològiques.

El mural d'Amposta Ciutat Diversa és una actuació transversal on han intervingut diferents àrees de l'Ajuntament com la regidoria de Drets Socials i Ciutadania, impulsora de l'Any de la Diversitat, les regidories de Joventut i la d'Educació, convocants del concurs, i la de Serveis al Territori com a responsable de l'execució del mural.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info