SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

A l'escola, Terres de l'Ebre! comença una campanya de micromecenatge per aconseguir finançament per a un nou conte

Els diners recaptats serviran per cobrir els costos d’elaboració d’un conte sobre literatura ebrenca

1/2/2017

Aquest dimecres, 1 de febrer, el Grup la Deriva comença una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami per aconseguir 1.800 euros per al projecte A l'Escola, Terres de l'Ebre!

L'objectiu de la campanya és, d'una banda, aconseguir finançament per cobrir els costos d'elaboració —documentació, redacció, correcció, il·lustració, etc.— d'un nou conte dedicat als autors més rellevants de les Terres de l'Ebre i la seua obra i, de l'altra, garantir la continuïtat del projecte amb l'elaboració de més contes.

Tot i que els costos d'edició i d'impressió estan coberts gràcies a la col·laboració d'Onada Edicions, el Grup la Deriva necessita mecenes per cobrir els costos de producció, que aglutinen la feina de quatre professionals, despeses d'oficina i transport.

Aquest conte forma part de la segona fase del projecte A l'escola, Terres de l'Ebre!, i pretén divulgar l'obra literària dels principals escriptors de les Terres de l'Ebre. Mitjançant una història de ficció el conte repassa autors tant rellevants i cabdals en la història de la literatura catalana com són Cristòfor Despuig, Sebastià Juan Arbó, Jesús Moncada, Artur Bladé, Gerard Vergés i Andreu Carranza.

Aquest conte és el primer de la col·lecció «Llengua i literatura», i se sumarà a les dos ja existents, «Cultura i tradicions» —amb els contes La Lia entra a la banda, i Amb la panxa ben plena!—, i «Tradicions orals i llegendes» —amb Panxampla, el bandoler de les Terres de l'Ebre i Quina temor!—.

El Grup la Deriva tindrà quaranta dies per aconseguir els 1.800 euros. Tanmateix, les aportacions dels mecenes només es cobraran en cas que s'arribe a aquesta xifra.

A l’escola, Terres de l’Ebre! comença una campanya de micromecenatge per aconseguir finançament per a un nou conte  | Amposta.info



SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)



Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info