BIGMAT, la botiga del bricolatge i la reforma

Les 9enes Colònies Musicals de la Unió Filharmònica d'Amposta acullen 135 alumnes

Es van celebrar durant el cap de setmana del 23 al 25 de març, amb alumnes de 16 escoles d’arreu de Catalunya

28/3/2018

Les 9enes Colònies Musicals de la Unió Filharmònica d’Amposta acullen 135 alumnes | Amposta.info


135 alumnes, acompanyats de 9 professors i 3 monitors, van participar durant el cap de setmana del 23 al 25 de març en la novena edició de les Colònies Musicals que organitza la Societat Musical La Unió Filharmònica d’Amposta.

Durant aquests dies, els alumnes han combinat la pràctica musical amb estones de lleure, on han pogut renovar la seva amistat, ja que alguns d'ells fa molts anys que participen en aquestes colònies. Repartits en grups per instruments i també de forma conjunta, han treballat el repertori que van interpretar al concert de cloenda, que es va celebrar el diumenge a l'auditori de la Fila, que va quedar petit per acollir a les famílies dels alumnes.

El concert es va repartir en tres blocs, el primer va anar a càrrec del grup integrat per xiquets i xiquetes de 7 i 8 anys, sota la direcció de la professora de flauta, Tània Cabanes. Seguidament, va ser el torn del grup d'edats de 9 a 11 anys, dirigits pel professor de trompeta, Juan Carlos Julio. Per acabar, el grup d'alumnes de més de 12 anys, sota la batuta del professor de clarinet i director de l'escola de música de la Fila, Jacint Gisbert.

Abans de donar per finalitzat el concert, la presidenta de la Fila, Núria Gómez, va enviar un missatge de solidaritat i d’estimació als presos polítics, als exiliats per motius polítics i a les seves famílies, que va arrencar un fort aplaudiment del públic.

En aquestes colònies musicals han participat alumnes de l'Escola de Música Verge dels Prats de l'Aldea, Escola de Música de l'Agrupació Musical de Camarles, Escola de Música Municipal d'Alcanar, Escola de Música La Lira Ampostina, Escola de Música Agrupació Musical Rapitenca, Escola de Música Municipal de Salou, Escola de Música Municipal de Cambrils, Escola de la Unió Musical Masdenverge, Escola de Música La Ginesta de Ginestar, Escola de Música de Sant Llorenç de la Galera, Escola de Municipal de Música de Tarragona, Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona a Reus i a Tortosa, Escola Municipal de Música del Masnou, Escola Municipal de Música Gymusic de Barcelona i Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info