SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

La 61a Fira de Mostres d'Amposta torna amb més d'una setantena d'expositors

S’inaugurarà el proper 6 de desembre i, com els darrers anys, serà d’accés gratuït. A més, cada dia, de 17h a 18h, hi haurà fira sense so i llum forta per facilitar la visita de les persones en diversitat funcional

etiquetes   noticies, ciutat, fira amposta, amposta

30/11/2023

La 61a Fira de Mostres d’Amposta torna amb més d’una setantena d’expositors | Amposta.info L'alcalde i la regidora durant la presentació del programa de la fira


Més d'una setantena d'expositors participaran en la 61a edició de la Fira de Mostres d'Amposta, que tindrà lloc del 6 al 9 de desembre al recinte firal 1 d'Octubre d'Amposta i que presenta, com a gran novetat, l'organització de l'espai Ebre Events en una ubicació diferenciada de la resta. I és que, mentre que la fira multisectorial s'ubicarà a la carpa instal·lada a la zona firal, els expositors vinculats a Ebre Events es concentraran al pavelló de les pistes blaves, que s'habilitaran per aquesta finalitat. "Vam iniciar Ebre Events al 2019 i després de la parada de la pandèmia, vam retornar l'any passat amb més expositors; enguany fem un creixement dedicant-li aquest espai diferenciat", destaca l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs.

"Omplir una fira multisectorial no és fàcil", ha destacat l'alcalde, "i és per això que cal agrair la tasca de l'àrea de Turisme i Fires per completar tota la fira i assolir les xifres de participació dels darrers anys". "Hi ha expositors fidels amb la Fira que segueixen venint any rere any i també tenim altres expositors que enguany venen per primer cop, d'altres que repeteixen després de provar-ho l'any passat", explica l'alcalde, tot posant èmfasi també amb aquells expositors que són empreses vinculades amb la sostenibilitat i la seva voluntat de fer un planeta millor. "Estem alineats amb l'Agenda 2030 i també ens enorgulleix que les empreses que estan a la Fira ho estiguin", diu l'alcalde, qui també ha destacat que segueixen tenint molta importància a la Fira tots els expositors del sector automoció i maquinària agrícola i també la zona de firaires".

Per la seva banda, la regidora de Turisme i Fires, Inés Martí, ha destacat el fet que cada dia, de 5 a 6, tot l'espai firal, tant l'interior com l'exterior (també la zona de les atraccions) funcionaran sense so i llums fortes perquè aquelles persones que tenen sensibilitat lumínica i de so puguin visitar la Fira cada dia en aquesta franja horària.

Pel que fa al programa d'actes, la Fira arrancarà dimecres 6 al matí a les 11h amb la inauguració oficial a càrrec de l'empresari ampostí Jacinto Romaní. També dins el marc de la fira serà la Nit de la Cultura (dimecres 6 a les 20h) i la Gala de l'Educació (dijous 7 a les 19.30h). Tampoc faltarà el tradicional Concurs de paelles (dijous 7 de desembre) que enguany està patrocinat per la Cambra Arrossera d'Amposta. El programa d'actes es complementa amb xerrades i presentacions de llibres a l'auditori municipal, exhibicions eqüestres a la pista eqüestre així com demostracions, desfillades i showcookings a l'espai Ebre Events.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info