SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

XVI Jornades Micològiques de les Terres de l'Ebre

El Centre d’Interpretació de la Vida a la Plana a Santa Bàrbara, acollirà la XVI edició de les Jornades Micològiques de les Terres de l’Ebre que inclouen l’exposició "Els bolets de les Terres de l’Ebre. Molt més que rovellons" i el curs "Els bolets de les Terres de l’Ebre"

etiquetes   noticies, entorn, museu terres ebre, activitats, bolets, micologia

29/9/2021

XVI Jornades Micològiques de les Terres de l’Ebre | Amposta.info


Els dies 23 i 24 d'octubre de 2021, el Centre d'Interpretació de la Vida a la Plana a Santa Bàrbara, acollirà la XVI edició de les Jornades Micològiques de les Terres de l'Ebre que inclouen l'exposició "Els bolets de les Terres de l'Ebre. Molt més que rovellons" i el curs "Els bolets de les Terres de l'Ebre".

Aquest curs d'iniciació al coneixement dels bolets que podem trobar a les Terres de l'Ebre, s'inclou dins del cicle de cursos naturalistes que cada any organitza la la Institució Catalana d'Història Natural, filial de l'Institut d'Estudis Catalans, conjuntament amb el Museu de les Terres de l'Ebre, i està dividit en dues parts, una teòrica i una sortida de camp. Al llarg de les dos sessions teòriques els participants coneixeran aspectes rellevants del món dels bolets com: les principals característiques i funcions a la natura dels fongs, la seva ecologia i la relació de les diferents espècies amb el tipus de sols, o aspectes que relacionen els bolets i l'ésser humà (cultiu de bolets, conselles per a la seva recol·lecció, etc.). També es tractaran els principals grups de fongs i les espècies de macromicets que podem trobar a les Terres de l'Ebre. Per finalitzar el curs es realitzarà una sortida pràctica de coneixement de bolets al massís dels Ports.

Els professors que impartiran el curs serà Jaume Llistosella, professor del Departament Biologia Evolutiva, Ecologia i Ciències Ambientals de la Universitat de Barcelona i Joan Moisés, president de l'Associació Micològica de les Terres de l'Ebre “Bitxac”.

Per realitzar la inscripció cal adreçar-se a la Secretaria de la ICHN al telèfon 933 248 582 o enviant un email a ichn@iec.cat. La matrícula per als socis de la ICHN i per als habitants de les Terres de l'Ebre és de 30 €, i per la resta és de 54 €. (estudiants i aturats 40 €). La inscripció es considerarà formalitzada un cop realitzat el pagament del curs ingressant l'import de la matrícula al compte corrent 2013-0421-50-0200689502. Les places estan limitades a 20 inscrits i es cobriran per rigorós ordre de inscripció.

En aquest enllaç podeu consultar el programa del curs


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info